Smajl Çunmulaj

Çunmulaj dhe Sinishtaj vizitojne Prishtinen
Deputeti i Listës Perspektiva në gjysmën e mandatit, zotëri Vasel Sinishtaj, dhe kryetari i Komunës Urbane të Tuzit, zotëri Smajl Çunmulaj, të hënën u takuan zyrtarisht me ministrin e administrimit të pushtetit lokal në qeverinë e Kosovës zotëri Sadri Feratin dhe këshilltarët politik të presidentit të Kosovës, dr. Naim Jerliun dhe dr. Ibrahim Berishën. Gjatë këtij takimit mikpritësit u informuan për gjendjen aktuale politike të shqiptarëve të Malit të ZI në veçanti në statusin jo të pëlqyeshme të shqiptarëve... Vazhdo
Të premten u mbajt kuvendi i Komunës së Tuzit
Opozita nuk mori pjesë Tuz – Seanca e 19-të e Kuvendit të Komunës Urbane të Tuzit u mbajt të premten, pa praninë e opozitës. Në fakt, i vetmi këshilltar i pranishëm nga opozita ishte Halil Dukoviqi (PDS) i cili, pas miratimit të rendit të ditës, mori fjalën duke shfrytëzuar të drejtën procedurale sa për të njoftuar se këshilltarët e opozitës nuk do të marrin më pjesë në asnjë seancë të Kuvendit. Ai akuzoi partitë e pozitës duke i quajtur ata një bashkim jofunksional të cilët, për mossuksesin e... Vazhdo
Aktualizohet ndërtimi i përmendores së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut në Tuz
Ditë më parë, Këshilli për ndërtimin e përmendores së heroit tonë kombëtar, Gjergj Kastrioti-Skënderbeu, organizoi në mbledhje, ku në të morën pjesë edhe kryetari i KU të Tuzit, Smajl Çunmulaj dhe këshilltarja për kulturë, Xhoana Perkaj, të cilët e mbështetën realizimin e këtij projekti. Këshilli për ndërtimin ka shprehur dëshirë që përmendorja të ndërtohet në qendër të Tuzit, jo larg shadërvanit. . Për kryetarin e Këshillit për ndërtim, akademik Gjelosh Gjokaj, problem më të madh paraqet financimi... Vazhdo

May 5, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Aktualizohet ndërtimi i përmendores së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut në Tuz
Tags: , , , , ,