Taekwon Do Ulqini

Klubi i taekwondo-së Ulqini me 3 medalje të arta në Serbia open poomsae ETU “A” class
Serbia open poomsae ETU “A” class & Refeere poomsae seminar Me dat17-18.11.2012 në Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtar në taekwondo për diciplinën e formave i katekoris superiore “A class”. Në këtë kampiontë morën pjesë 17 shtete të ndryshme me afër 300 garues. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me 3 garues në këtë turne. Shkëlqejnë garuesit e Ulqinit në Beograd duke fitur të tre vendet e para. Me medalje të artë u shpërblyen: 1. Medina Kanaqi 2. Bojan Vladisavljeviq 3. Ardiana... Vazhdo

November 19, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Klubi i taekwondo-së Ulqini me 3 medalje të arta në Serbia open poomsae ETU “A” class
Tags: , , , ,

Shtatë medalje për taekwondo Ulqinin në turneun Korçulla open Croatia + Foto
Shtatë medalje për taekwondo Ulqinin në turneun Korçulla open Croatia. Me datë 25-26.082012 në Korçulla të Kroacisë u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të taekwondo-së. Në turne morën pjesë 350 garues nga nëntë shtete rajonale. Klubi i taekwondo-së Ulqini u paraqit me pesë garues, të cilët fituan gjithësejt 7 medalje: 3 të arta, 1 e argjemdë dhe 3 të bronzit. Me medalje u kurorzuan. Bojan Vladisavljevic medalje e artë në diciplinën e Formave, ndërsa medalje e argjend në diciplinën e dyluftimit. Medina... Vazhdo

August 29, 2012  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Shtatë medalje për taekwondo Ulqinin në turneun Korçulla open Croatia + Foto
Tags: , , , ,