televizioni “Teuta”

Fjalë të rënda midis Mehmet Bardhit dhe Luigj Skrelja gjatë debatit mbi ligjin zgjedhor në televizionin e Ulqinit “TV Teuta” – VIDEO
Ndërpritet debati televiziv për shkak të duelit verbal Fjalë të rënda, sharje dhe ofendime midis kryetarit të Lidhjes Demokratike të Shqiptarëve Mehmet Bardhi dhe funksionarit të “DPS” Luigj Skrelja në duelin televiziv kushtuar ligjit zgjedhor i cili u votua nga shumica në Kuvendin malazez, ku shqiptarët humbasin edhe ato pak drejta të cilat i kishin të garantuara; gjegjësisht njësinë e veçantë zgjedhore në vendet ku shqiptarët janë shumicë e cila shqiptarëve do tu siguronte 5 deputet në Kuvëndin malazez. Për... Vazhdo