Tika

Cungu se sastao sa Birol Četin koordinatorom TIKA-e
Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu i njegovi saradnici sastali su se danas sa Koordinatorom Turske Agencije za Međunarodnu saradnju TIKA-e, Birolom Ćetinom. Cilj sastanka bila je izrada plana podrške projekata u Ulcinju za sledecu godinu kao i konkretizovanje aktivnosti za tekuće projekte. Predsjednik Cungu se zahvalio g-dinu Birtolu za podršku TIKA-e u realizaciji određenih projekata u Ulcinju kao i izložio nove projekte, za realizaciju kojih je potrebna podrška ove agencije. Predstavnici Opštine su upoznali g-dina Četina... Vazhdo

December 7, 2012  :: news :: Comments Off on Cungu se sastao sa Birol Četin koordinatorom TIKA-e
Tags: , , , ,

Nazif Cungu takon Birol Çetin koordinatorin e TIKA
Kryetari Cungu është takuar me koordinatorin e TIKA Kryetari i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu dhe bashkëpunëtorët e tij janë takuar sot me koordinatorin e Agjencisë Turke për bashkëpunim ndërkombëtar TIKA, Birol Çetin. Objektiv i takimit ka qenë hartimi i planit të mbështetjes së projekteve në Ulqin për vitin e ardhshëm si dhe konkretizimi i aktiviteteve për projektet në vazhdim. Kryetari Cungu e ka falënderuar z. Birtolu për përkrahjen e TIKA – s në realizimin e projekteve të caktuara në Ulqin si dhe ka... Vazhdo
Cakuli se sastao sa ekspertom za agronomiju iz TIKA-e
Sastanak sa ekspertom za agronomiju iz TIKA-e Potpredsjednik Opštine Ulcinj, Xhaudet Cakuli i njegovi saradnici održali su sastanak sa ekspertom za agronomiju iz Turske agencije za međunarodnu saradnju TIKA-e, Sibel Gunei i predstavnicom UNDP-a za ekonomiju i zaštitu životne sredine, Sanjom Međedović, koja ujedno radi i na razvoju klastera u proizvođača maslinovog ulja u opštini Ulcinj. Cilj sastanka bia je izrada plana podrške razvoja poljoprivrede UNDP-a i TIKA-e za sledeću godinu kao i konkretizovanje aktivnosti ulaganja... Vazhdo

November 30, 2012  :: news :: Comments Off on Cakuli se sastao sa ekspertom za agronomiju iz TIKA-e
Tags: , ,

Cakuli takon ekspertin për agronomi nga TIKA-a
Takimi me me ekspertin për agronomi nga TIKA-a Nënkryetari i Komunës së Ulqinit, Xhaudet Cakuli dhe bashkëpunëtorët e tij kanë mbajtur një takim me ekspertin për agronomi nga agjencia Turke për bashkëpunim ndërkombëtar TIKA, Siebl Gunei dhe përfaqësuesen e UNDP – së për ekonomi dhe mbrojtje të mjedisit jetësor, Sanja Megjedoviq, e cila njëherazi punon edhe në zhvillimin e klasterit në prodhues të vajit të ullirit në Komunën e Ulqinit. Objektiv i takimit ka qenë hartimi i planit të përkrahjes së zhvillimit... Vazhdo

November 30, 2012  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Cakuli takon ekspertin për agronomi nga TIKA-a
Tags: , , ,

Përfaqësues të Komunës së Ulqinit u takuan me drejtorin e organizates qeveritare turke për bashkëpunim dhe zhvillim z.Birol Çetin
Përfaqësues të Komunës së Ulqinit, Sekretari i Sekretariatit për çeshtje komunale Avdulla Dervishi dhe Sekretari i Sekretariatit për ekonomi dhe zhvillim Valdet Axhemi takuan në Pogoricë drejtorin e organizatës qeveritare turke për bashkpunim dhe zhvillim z. Birol Çetin. Qellimi i këtij takimi ishte planifikimi i projekteve për investime në komunen e Ulqinit për periudhen e ardhshme siç janë: projekti për kalldramimin e Kalasë së Ulqinit i cili sipas projektit ideor kap vleren rreth 650.000euro, projekti për zërimin... Vazhdo

October 3, 2012  :: Bota :: Comments Off on Përfaqësues të Komunës së Ulqinit u takuan me drejtorin e organizates qeveritare turke për bashkëpunim dhe zhvillim z.Birol Çetin
Tags: ,

Opština Ulcinj nastavlja dobru saradnju sa TIKA
Opština Ulcinj nastavlja dobru saradnju sa TIKA, Turskom agencijom za razvoj Nakon posjete dva stručnjaka za maslinarstvo opstini Ulcinj, koji su boravili tri dana posredstvom TIKA i odrzali razne prezentacije i predavanja maslinarima u Ulcinju, danas je u podjeljena folija familijama koji su pretrpjeli štetu tokom ove godine na teritoriji opštine Ulcinj koja je donirana od strane TIKA. Predstavnici TIKE na čelu sa g-dinom Birolom Četinom , i saradnicima i Turske ambasade u Podgorici posjetili su danas Ulcinj i imali sastanak u Kabinetu... Vazhdo

May 16, 2012  :: news :: Comments Off on Opština Ulcinj nastavlja dobru saradnju sa TIKA
Tags: ,

Zana Krasniqi shfaq shenja lezbike me modelen e martuar
Dy modelet e njohura shqiptare, Zana Krasniqi, e cila ka udhëtuar drejt Shteteve të Bashkuara për të kërkuar kontratat e reja të punës, si dhe modelja tjetër që po bën karrierë në SHBA, Tika Camaj, janë shfaqur në festën që Fadil Berisha ka organizuar në Nju Jork për Krishtlindje, në lojëra erotike me njëra-tjetrën. Ato nuk janë kufizuar aspak, edhe pse dihet që Tika tashmë është e martuar, kurse Zana në kërkim të princit të saj. Për të pasur një efekt edhe më të madh kjo mbrëmje, dy bukuroshet, të... Vazhdo

December 25, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Zana Krasniqi shfaq shenja lezbike me modelen e martuar
Tags: , , , , , ,