Tiranë

Lirohen biletat e fluturimeve për Tiranë
Ministria e Trasportit të Kosovës ka hequr taksat për linjën Prishtinë-Tiranë duke zbritur koston e biletës nga 120 në 80 euro. Lirohen për tridhjetë për qind biletat për udhëtarët në realacionin Prishtinë-Tiranë. Këtë e bërë të mundur Ministria e Transportit e Kosovës, e cila ka hequr taksat për udhëtarët që fluturojnë nga Aeroporti i Prishtinsë drejt atij të Rinasit, duke e zbitur kështu biletën kthyese që sillej nga 110 deri në 120 euro në 80 euro. Kështë ka njoftuar për ALSAT ministri i Transportit... Vazhdo

December 29, 2008  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Lirohen biletat e fluturimeve për Tiranë
Tags: , ,

Ftes për Shetitje protestuese „Për kthimin e pronës në Valdnaos“
Ju ftojmë të merrni pjasë në SHETITJEN PROTESTUESE „PËR KTHIMIN E PRONËS NË VALDNAOS“ Protesta dhe performansa do të fillojë në ora 13:00 para ndërtesës së Komunës së Ulqinit të hënën me 02.06.2008. Kjo protestë i dedikohet shpalljes ndërkombëtare për interesimin që në Ullishtën e Valdanosti të ndërtohen kapacitete hoteliere, poashtu edhe shpalljes së tenderit që të jepet me qira për një afat të pacaktuar gjiri i Valdanosit dhe Mendra. Protesta do të organizohet nga Këshilli për kthimin e pronave... Vazhdo
Ulqinakët kërkojnë ullishten e shpronësuar
Qeveria malazeze nxjerr në procedurë privatizimi gjirin e Valdanosit, që iu mor pronarëve shqiptarë në vitin 1978 Nëse shkon në Ulqin, është e pamundur të mos kuptosh rëndësinë që ullinjtë kanë në ndërgjegjen e banorëve të këtij qyteti. Rreth katër kilometra në veri të qytetit, rrugës për në Tivar, gjendet një gji i mbyllur i mbuluar me ullinj 500 vjeçar, gjiri i Valdanosit. Aty gjendet një pjesë e konsiderueshme e ullinjve të të gjithë zonës. Fati i atij gjiri ka shqetësuar tashmë prej tre dekadash... Vazhdo

May 28, 2008  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Ulqinakët kërkojnë ullishten e shpronësuar
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Page 4 of 41234