to visit

Valorizimi i Valdanosit: Kryeministri Llukshiq kundër sektorit jo-qeveritar në Ulqin – Video
Ulqini është një komunë që ka një potencial të madh për zhvillim, tha sot gjatë një vizite në komunën e Ulqinit kryeministri Malit të Zi Igor Llukshiq. “Është e rëndësishme për të punuar në përmirësimin e kushteve të favorshme për për biznesin në komunë, si në kuadrin legjislativ ashtu dhe me formimin e grupeve punuese detyra e të cilave do të përqendrohet në heqjen e barrierave për biznesin. Tani janë hapur tenderat për Valdanos dhe Rivieren e Ulqinit, dhe është shumë e rëndësishme për të... Vazhdo