Ulqini 2011

Në kufirin Muriqan-Sukobin gjate 24 oreve kaluan 12000 turista
Mbi 12.000 shtetas  kane hyre ne Shqiperi nga piken e perbashket te kalimit Kufitar Muriqan-Sukobin gjate 24 oreve te fundit. Fluksi ne rritje i turisteve qe qarkullojne ne dy anet e kufirit sa vjen e rritet, keshtu numri i automjeteve qe kane hyre ne Shqiperi eshte rreth 5000 automjete gjate 24 oreve te fundit  japin te dhena drejtues te doganes se Muriqanit. Shumica e turisteve jane nga Kosova te cilet ose kthehen nga pushimet qe kane kaluar ne Ulqin dhe si destinacion kane bregdetin Shqiptar por ka edhe nga ata te cilet pushimet i... Vazhdo

July 10, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Në kufirin Muriqan-Sukobin gjate 24 oreve kaluan 12000 turista
Tags: , , ,

Fondacioni STUDENTI organizoj – Garat e recituesve të rinj – Ulqin 2011
Fondacioni ,,STUDENTI”, për të gjashtën herë me radhë, organizoj ,,Garat e recituesve të rinj – Ulqin 2011″. Garat u mban të premten, me 20.05.2011, në Bibliotekën e Qytetit-Ulqin, në orën 20. Donatori kryesor i këtij evenimenti të rëndësishëm kulturor për Komunën tonë është Fondi për Pakica. Për realizimin e këtij aktiviteti e ka mundësuar,Komuna e Ulqinit, Shoqata “Ana e Malit” në Nju Jork, ndërsa për mbajtjen e tij kanë kontribuar, Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi . Ky... Vazhdo