Unioni Demokratik të Shqiptarëve

Unioni Demokratik të Shqiptarëve: Urime Fiter Bajrami
UNIONI  DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS Ulqin, më 08.09.2010. Tel./fax.     030/ 412 757, 412 599 KUMTESË URIME ME RASTIN E FITER BAJRAMIT Me rastin e Fiter Bajramit, kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Ferhat Dinosha, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon  të gjithë besimtarët mysliman, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë. Le të jetë festa e Fiter Bajramit freski që vjen pas muajit... Vazhdo

September 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Unioni Demokratik të Shqiptarëve: Urime Fiter Bajrami
Tags: , , , , , ,

Ferhat Dinosha:Mali i Zi do ta njoh Kosovën pas muajit maj
Kryetari dhe deputeti i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, Ferhat Dinosha, ka thënë se është i bindur që Mali i Zi nuk do të presë deri në fund të vitit që të njohë pavarësinë e Kosovës. Ai ka theksuar se nuk duhet nxituar. “Pas majit mund të jetë koha optimale për ta njohur Kosovën”, ka theksuar Dinosha. Sipas tij, me zgjedhjen e Filip Vujanoviqit kryetar, krijohet mundësia më e mirë për ta njohur pavarësinë e Kosovës sa më shpejt. Unioni Demokratik i Shqiptarëve është subjekti i vetëm politik shqiptar... Vazhdo

April 11, 2008  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ferhat Dinosha:Mali i Zi do ta njoh Kosovën pas muajit maj
Tags: ,