Valdanosin

MogUL organizon manifestim masovik,me 1 maj në Valdanos
FTESË PËR MEDIJA     Monitoring group Ulqin- MogUL  organizon manifestim masovik me qytetarët e ulqinit, të marten me 1 maj, në gjirin e Valdanosit.   Manifestimi në pjesen oficiele do të zgjas prej 12h deri në 15h.   Në tubim presim pjesëmarrjen (si bashkëorganizatorë të manifestimit)  e përfaqësuesve të Ministrisë së mbrojtjes, Komunës së Ulqinit, Ndërmarrjes publike për menaxhimin e të mirave detare dhe të gjithë partënerve tone të cilët kanë nënshkruar peticionin për mbrojtjen e... Vazhdo

April 28, 2012  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on MogUL organizon manifestim masovik,me 1 maj në Valdanos
Tags: , , ,

Marina e Ulqinit
Tregim i një qyteti pa port Port Milena si lokacion për vendparkimin e anijeve, me kushte të sotme reale urbanistike dhe duke u bazuar në fuqinë financiare të Komunës, me gjasë ofron mundësi vetëm për parkim horizontal buzë brigjeve të kanalit, kuptohet të rregulluara. Pra situata momentale, duke mos i marrë parasysh intervenimet e mëdha në objektet përreth, nuk ofron shanse të mëdha për marinë me atë konfiguracion të paraparë, por më tepër për një vendparkim të anijeve të madhësisë së vogël. Ky do të... Vazhdo