Vangjush Dako

Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu  priti Kryebashkiakun e Durrësit, zotëri Vangjush Dakon
Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu me bashkëpunëtorë priti sot Kryebashkiakun e Durrësit, zotëri Vangjush Dako. Gjatë takimit është biseduar për avancimin e bashkëpunimit dhe forcimin e lidhjeve ekonomike dhe kulturore mes Komunës së Ulqinit dhe qyteteve të Durrësit. Theks i veçantë është dhënë komunitetit të Ulqinakëve që jetojnë në Durrës pasi që në takim morri pjesë edhe kryetari i Shoqatës së Ulqinakëve, Zihni Beqiraj. Kjo është vizita e par e një delegacioni nga Durrësi pas zgjedhjes... Vazhdo

October 27, 2011  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Kryetari i Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu priti Kryebashkiakun e Durrësit, zotëri Vangjush Dakon
Tags: , , , , ,

Kryebashkiaku Vangjush Dako i jep titullin “Qytetar Nderi” kreut të komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga
Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim një delegacion nga komuna e Ulqinit i kryesuar nga kryetari i kësaj komune Gëzim Hajdinaga. Në takimin e zhvilluar midis kryebashkiakut Dako dhe kryetarit të komunës Ulqin Hajdinaga merrnin pjesë edhe drejtuesit e shoqatës Ulqini në Durrës. Tashmë të dy palët kanë shkëmbyer disa vizita që i kanë shërbyer fillimit intensiv të bashkëpunimit midis dy qytetteve në disa fusha si kulturore, administrative etj. Kryebashkiaku Dako... Vazhdo
Kryebashkiaku Vangjush Dako dhe kryetari i komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga ngrenë flamurin në përkujtim të 98 vjetorit të ditës së flamurit në Durrës
Bashkia e Durrësit ka organizuar një ceremoni solemne në përkujtim të ngritjes së flamurit të pavarësisë në Durrës në 26 nëntor 1912. Në këtë ceremoni kanë marrë pjesë kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako dhe kreu i komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga i cili ndodhet për vizitë në Durrës, veteranë, përfaqësues të komuniteteve fetare, përfaqësues dhe zyrtarë të tjerë të pushtetit vendor etj. Flamurin përpara Bashkisë, në të njëjtin vend ku është shpalosur edhe përpara 98 vitesh, e ka... Vazhdo
Ulqinakët e Durrësit, ura më e mirë e bashkëpunimit mes dy qyteteve
Program 1-vjeçar bashkëpunimi në kulturë, art dhe sport me Ulqinin Gjatë takimit në mjediset e bashkisë së Ulqinit, grupet e drejtuara nga kryetarët Gëzim Hajdinaga dhe Vangjush Dako, vlerësuan se komuniteti me prejardhje nga Ulqini që banon në Durrës përbën urën më të mirë të komunikimit për të ardhmen. – Bashkia e Durrësit dhe komuna e Ulqinit (Mali i Zi) kanë firmosur të shtunën një Program konkret Bashkëpunimi me afat 1-vjeçar në fushat e kulturës, artit dhe sportit. Gjatë takimit në mjediset... Vazhdo

October 4, 2010  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Ulqinakët e Durrësit, ura më e mirë e bashkëpunimit mes dy qyteteve
Tags: , , , , , , , ,

Marreveshje bashkepunimi Ulqin-Durres 2010 – Video
Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim kryetarin e komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga që shoqërohej nga ish kryetari i kësaj komune Fuat Nimani i cili ka mbajtur edhe pozicionin e ministrit të të drejtave të njeriut dhe pakica në qeverinë e Malit të Zi nga viti 2008 deri në 2010. Në këtë takim merrnin pjesë edhe drejtuesit e shoqatës Ulqini në Durrës.... Vazhdo

August 26, 2010  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Marreveshje bashkepunimi Ulqin-Durres 2010 – Video
Tags: , , , , , ,

Durrësi dhe Ulqini, marrëveshje për turizmin
Kryebashkiaku i Durrësit Vangjush Dako nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarin e komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga Kryetari i Bashkisë së Durrësit Vangjush Dako ka pritur në një takim kryetarin e komunës së Ulqinit Gëzim Hajdinaga që shoqërohej nga ish kryetari i kësaj komune Fuat Nimani i cili ka mbajtur edhe pozicionin e ministrit të të drejtave të njeriut dhe pakica në qeverinë e Malit të Zi nga viti 2008 deri në 2010. Në këtë takim merrnin pjesë edhe drejtuesit e shoqatës Ulqini në Durrës.... Vazhdo

July 15, 2010  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Durrësi dhe Ulqini, marrëveshje për turizmin
Tags: , , ,