verore

Komuna e Ulqinit faqe interneti me mungesë informacioni
Ulqini – Qyteti i plazheve në Internet. Kjo ishte iniciativa e zyrës së administrimit të vlerave politike,kulturore dhe muzeale të këtij qyteti, për t’i ardhur në ndihmë të gjithë turistëve që vizitojnë por dhe atyre që duan të vizitojnë vendlindjen në të ardhmen. Faqja e internetit do të emërohet www.Komunaeulqinit.com dhe do të ketë informacion gjithëpërfshirës për historikun, kulturën, vendndodhjen e banesave tradicionale, hoteleve etj. Kjo faqe e re interneti është e domosdoshme, pasi vizitoret... Vazhdo

October 28, 2011  :: Opinione :: Comments Off on Komuna e Ulqinit faqe interneti me mungesë informacioni
Tags: , , , , ,

Pushime verore ne Ulqin – Ulqini 2018
Mobil: +382 69 731 443 + Viber Email: Holiday House@gmail.com In order to experience unforgettable and enjoyable holidays, your perfect choice should be Ulcinj Riviera. Dhomat gjinden në plazhen më atraktive me gjatsi prej 14 km,e mbuluar më ranë shëruese,unikate në tërë detin adriatik,buzë qytetit të Ulqinit më kultur dhe histori të lashtë. Posedojm dhoma të paisura me mini kuzhin,banjo,dhe teracën.Të gjitha dhomat kan shtrat franqez,e disa 2+1.Ne afërsi gjindet pllazhi nudistik Ada Bojana me uji të njelmët dhe të... Vazhdo