Vijesti TV

Mali i Zi renditet në vendin e 71-të për mjedis biznesi
Kosova renditet në vendin e 113-të për mjedis biznesi Kosova është radhitur e 113-ta në listën e vendeve për përmirësimin e mjedisit të saj të biznesit, sipas një raporti të Bankës Botërore. Nga shtetet e Ballkanit, Maqedonia është renditur në mesin e reformatorëve më të mirë botërorë, ndërsa Bosnje dhe Hercegovina mban vendin e saj të fundit në mesin e vendeve perëndimore ballkanike. Në raportin “Të bësh biznes 2010: Reformimi në kohëra të vështira”, të publikuar dje (e martë), Banka Botërore... Vazhdo

September 9, 2009  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Mali i Zi renditet në vendin e 71-të për mjedis biznesi
Tags: , , , , , , ,