VIP Press

Adelina Ismaili: Artistja që flet pa dorëza!
E qeshur, dinamike, e ëmbël, lozonjare, e shkathët por shumë inteligjente, ky është togfjalëshi për përshkrimin e portretit të këngëtares Adelina Ismaili. Zotëron artin e të biseduarit bukur, ku buzëqeshja nuk i ikën kurrë nga fytyra dhe duket se nga portreti i saj njerëzor buron vetëm gaz, hare, mirësi, dashuri njerëzore. Nuk të paragjykon edhe për pyetjet provokative sikundër të çarmatos me sinqeritetin dhe inteligjencën e dialogut. A është kjo Adelina e vërtetë… Artistja karizmatike ose “Madona”... Vazhdo

January 6, 2009  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Adelina Ismaili: Artistja që flet pa dorëza!
Tags: , ,

Me ritmin e Gentës
Genta Ismaili, këngëtarja që step me pamjen atraktive dhe elegancën në skenë.. … ia doli mbanë të arrinte qëllimin e saj. Të bëjë famë si këngëtare, por edhe t’u rrëmbejë çmimet rivaleve të saj… Ajo i ka marrosur të gjithë me trupin e saj, aq sa ka rreshtuar pas vetes, njëherësh, me dhjetëra e mijëra adhurues. Duket sikur gjithçka im ka shkrepur si me magji. Një vajzë, pa histori nga pas, shfaqet dhe bën brom menjëherë….që në shfaqjen e parë, që në videoklipin e parë. Diçka më... Vazhdo

December 27, 2008  :: Zbavitje / Zabava :: Komente (4)
Tags: ,