VIP Shqija

Rikthehet Rita me zërin e saj magjeps! – Video
Këngetarja Rita Lulgjuraj tashmë e njohur për publikun shqiptarë,me zërin e saj magjeps, pas një pauze të gjatë, ka publikuar në kanalin YouTube coverin e këngës “Blue Jeans”. Këngetarja shumë simpatike,me vizjone të gjëra në këtë drejtim, flet për fillimet e saja dhe planet për të ardhmen. Kush e zbuloj talentin tënd,dhe kur? – Prindërit e mi ishin të parët që vërejtën prirjen time për muzikë, që në fëmijëri, dhe kështu fillova të ndjek shkollën e ultë të muzikës në Ulqin. Kush të mbeshtetë... Vazhdo

March 20, 2013  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on Rikthehet Rita me zërin e saj magjeps! – Video
Tags: , , , , , , , , , , ,

Zëri i Dinos tërhoqi vëmendjen e Alma Bektashit
Dino Zhygjeli eshtë njëri nga pesë të përzgjedhurit e Alma Bektashit që do ta përfaqësojnë në “Netët live”. Të gjithë kanë një pasion të madh për muzikën dhe një sfidë me veten. Fitorja është e dëshiruar nga të gjithë, por deri atëherë, ata duan të tregojnë se janë këngëtarë në skenë. Në emisionin  Voice of Albania  para ca ditësh u bë e ditur se Aleksandri, Matej, Jozefina, Dino, Mjellma, Keleri, Venera dhe Lindi jane gjysmefinalistet e Voice of Albania 2! Për Dinon, pjesëmarrja në “The... Vazhdo

January 14, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Zëri i Dinos tërhoqi vëmendjen e Alma Bektashit
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

A do të jetë Muhamed Kollari fituesi i “X factor Albania”2012
Muhamed Kollari mere pjesë ne reality-show te formatit boteror, “X-Factor”2012, ku brenda nje periudhe disa vjeçare janë zbuluar  shume talente muzikore nga Ulqini. Per mungese te nje licence, keto talente janë detyruar qe aftesite e tyre t`i sprovojne ne spektakle televizive te organizuara ne Shqiperi, Kosovë, Bosnje- Hercegovine apo ne te “live-show” Let ka zvijezdama,produkcion i Radio Televizionit të Malit të Zi. Njëri ndër këto konkures eshtë edhe Muhamed Kollari. Ku ai nder me shume se 5000 konkurente, me ne fund... Vazhdo

November 14, 2012  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on A do të jetë Muhamed Kollari fituesi i “X factor Albania”2012
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,