Xhensila Myrtezai

Xhensila Myrtezaj: ”Historia moderne e Hirushes”
E dashur, e ëmbël dhe shumë e suksesshme. Xhensila Myrtezaj është një emër shumë premtues, që e ka treguar veten kohëve të fundit në muzikë. Këngë të bukura, ashtu siç është dhe vetë ajo, e dashuruar dhe në një lidhje serioze, këngëtarja sharmante vjen në një rrëfim ku tregon ndoshta gjëra që më herët nuk kemi pasur rastin t’i dëgjojmë për të. Si e kalon një 24 orësh i juaji? Mendoj se nuk ka 24 orësh fiks asnjë njeri, në përgjithësi ditën mundohem të alternoj punën, shkollën dhe zbavitjen,... Vazhdo

January 24, 2013  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Xhensila Myrtezaj: ”Historia moderne e Hirushes”
Tags: , , , , , , , , , ,