Zvicrës

Genta Ismajli, do të përfaqësojë Zvicrën në Eurosong
Genta Ismajli, do të përfaqësojë Zvicrën në Eurosong Posted on Oct. 31st, 2010 by BERNI Që Genta Ismaili po përpiqet medoemos të gjej sukses jashtë kufijve shqiptarë këtë e kemi dëshmuar nga viti në vit, por askush nuk e kishte pritur lëvizjen e saj të fundit. Fillimisht tregoi se do të dilte në MTV në Amerikë, madje bashkëpunoi dhe me Kara Dio- Guardi, publikoi disa këngë në anglisht, por…asgjë më tepër. Më vonë tregoi se kishte filluar bashkëpunimin me këngëtarin e njohur turk Cuneyt Çakim me të... Vazhdo

October 31, 2010  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Genta Ismajli, do të përfaqësojë Zvicrën në Eurosong
Tags: , , , , , , ,

Shqiptarët në Mal të Zi në kohën e shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë (1)
Ndryshimi i hartës politike të Ballkanit Shtetet ballkanike duke parë sukseset luftarake të shqiptarëve kundër ushtrisë së Perandorisë Osmane, veçanërisht kryengritjet e vitit 1910-1912, shpejtuan për formimin e Aleancës Ballkanike, për fillimin e luftës kundër Portës së Lartë. Kështu aleancë ne mes veti lidhën Serbia, Mali i Zi, Bullgaria dhe Greqia. Bisedat e fshehta në mes shteteve ballkanike ishin inicuar nga Rusia në vitin 1911, duke përfunduar në shtator 1912, me realizimin e aleancës në mes tyre. Në... Vazhdo
Pabarazia gjuhësore e shqiptarëve në Mal të Zi
Pabarazia gjuhësore e shqiptarëve në Mal të Zi Kjo nuk është çështje partiake dhe private, por ekskluzive kombëtare. Dhe ata të cilët nuk patën guxim që këtë çështje për vite të tëra ta vënë në rendin e ditës të pushtetit lokal, nuk kanë të drejtë morale të premtojnë se në të ardhmen do të punojnë në këtë drejtim, sepse kësaj propagande parazgjedhore nuk i beson më Vazhdo  Vazhdo

January 6, 2008  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Pabarazia gjuhësore e shqiptarëve në Mal të Zi
Tags: , , , , , , , , , , , ,