Zyra e Policisë në Ulqin dhe Zyra për parandalimin e narkomanisë në Komunën e Ulqinit

Organizata e Shoqërisë Civile Horizonti i Ri përfundoi realizimin e projektit
Organizata e Shoqërisë Civile “Horizonti i Ri” përfundoi realizimin e projektit“Jetë e shëndetshme është stili im” Ndihmë të rinjve për formimin e sistemit të vlerave dhe sjelljeve Ulqin – Me performancen publike qe u realizua te premten ne oborrin e Shkolles se Mesme ne Ulqin, Organizata e Shoqerise Civile “Horizonti i Ri” perfundoi projektin “Jete e shendetshme eshte stili im”, realizimi i te cilit filloi ne shtator. Sipas koordinatorit te ketij projekti, Nazif Veliqi, projekti kishte per qellim informimin... Vazhdo

December 17, 2010  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Organizata e Shoqërisë Civile Horizonti i Ri përfundoi realizimin e projektit
Tags: , , , , , ,