Ali Rexha

U nĂ«nshkrua marrĂ«veshja pĂ«r bashkĂ«qeverisje nĂ« komunĂ«n e Ulqinit – Video
17.12.2010 Nga Hatixhe Nelaj LiderĂ«t e tri partive partner tĂ« koalicionit qeverisĂ«s nĂ« Ulqin,Ferhat Dinosha,nĂ« emĂ«r tĂ« Unionit Demokratik tĂ« ShqiptarĂ«ve,Ali Rexha kryetar i PartisĂ« sĂ« Prosperitetit Demokratik,dhe Luigj Shkreli nga Partia Demokratike e SocialistĂ«ve ,nĂ«nshkruan marrĂ«veshjen e koalicionit,i cili do tĂ« udhĂ«heqĂ« me komunĂ«n e Ulqinit nĂ« katĂ«r vitet e ardhshme. Pasi qĂ« kryetari i Unionit Demokratik Ferhat Dinosha dha njĂ« pĂ«rshkrim tĂ« hollĂ«sishĂ«m rreth krijimit tĂ« kĂ«saj bashkĂ«qeverisjeje,Luigj Shkreli... Vazhdo
Ures e PPD-së me rastin e festës së Kurban Bajramit
PARTIA E PROSPERITETIT DEMOKRATIK PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA THE PARTY OF DEMOKTRATIC PROSPERITY ULQIN – ULCINJ. Montenegro Tel.++382 30 412 816 & Fax ++ 382 30 401571 e-mail: ppd@t-com.me Nr. 01-69/1-10 Ulqin, mĂ« 15. 11.2010 Urime pĂ«r festĂ«n e Kurban Bajramit TĂ« gjithĂ« besimĂ«tarĂ«ve myslimanĂ« iu urojmĂ« festĂ«n e madhe tĂ« Kurban Bajramit me dĂ«shirĂ« qĂ« nĂ« familjet tuaja tĂ« mbretĂ«roj, harmonia, lumturia dhe mirĂ«qenia. Kryetari dhe Kryesia e Partise sĂ« Prosperitetit Demokratik. Kryetari, Ali Rexha  Vazhdo

November 15, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ures e PPD-sĂ« me rastin e festĂ«s sĂ« Kurban Bajramit
Tags: , , , ,

Intervistë ekskluzive me kryetarin e PPD-së z.Ali Rexha
Rexha: Koha pĂ«r unitet politik dhe progres shoqĂ«ror Koha javore: Z. Rexha, Partia pĂ«r Prosperitet Demokratik vazhdon tĂ« mbetet nĂ« skenĂ«n politike me nje elektorat solid, megjithasĂ« ende nuk mund tĂ« themi se Ă«shtĂ« njĂ« forcĂ« potencialisht determinantĂ«? A. Rexha: Ky Ă«shtĂ« pĂ«rceptim shikuar sĂ« jashtmi. NĂ« politikĂ« duhet patur kujdes qĂ« tĂ« mos humbĂ«sh busullĂ«n orientuese. FatmirĂ«sisht ne i kemi orientimet dhe pĂ«rcaktimet e qarta qysh me krijimin e partisĂ« sĂ« Prosperitet Demokratik. PĂ«r rrjedhojĂ« PPD-ja... Vazhdo

October 19, 2010  :: Intervista / Intervju :: Comments Off on IntervistĂ« ekskluzive me kryetarin e PPD-sĂ« z.Ali Rexha
Tags: , , , ,

Gëzim Hajdinaga,bartës i listës së koalicionit UDSH-PPD
PĂ«rse duhet tĂ« votojnĂ« qytetarĂ«t koalicioni e pĂ«rbashkĂ«t me UDSH-nĂ«? Sepse: 1.Komuna e qytetit tĂ« Ulqinit e drejtuar nga z. Hajdinaga ka shumĂ« tregues pozitiv nĂ« ushtrimin e pushtetit. Investime publike, rrugĂ«, hapĂ«sira tĂ« gjelbĂ«rta, ambjent tĂ« pastĂ«r, ndricim, trotuare, ura, zhvillim tĂ« hovshĂ«m tĂ« turizmit, investime nĂ« kanalizime, restaurim i kulteve fetare,  rritje pagash pĂ«r punonjĂ«sit, stimulim dhe mbeshtetje financiare pĂ«r nxenĂ«s, studentĂ« dhe sportistĂ« tĂ« dalluar, shndĂ«rrimin e Ulqinit nĂ« ozazĂ« tĂ«... Vazhdo
UDSH-ja dhe PPD-ja,optimistë për sukses
Ulqin – Unioni Demokratik i ShqiptarĂ«ve dhe Partia e Prosperitetit Demokratik do tĂ« marrin pjesĂ« nĂ« koalicion nĂ« zgjedhjet e pĂ«rsĂ«ritura lokale nĂ« komunĂ«n e Ulqinit, tĂ« cilat do të mbahen mĂ« 17 tetor. NĂ«nkryetari i UDSH-sĂ«, Mehmed Zenka, dhe kryetari i PPD-sĂ«, Ali Rexha, duke bĂ«rĂ« publik vendimin e dy partive, janĂ« shprehur optimistë pĂ«r suksesin e kĂ«tij koalicioni nĂ« zgjedhje. “Optimizmi qĂ«ndron nĂ« radhĂ«t tona dhe presim qĂ« edhe nĂ« kĂ«to zgjedhje tĂ« korrim sukses, ashtu siç kemi korrur nĂ« zgjedhjet... Vazhdo
Ulqini përjetoi sezonin më të suksesshëm në tridhjetë vitet e fundit
Ulqin, 27 shtator 2010 – Edhe pse jemi nĂ« ditĂ«t e fundit tĂ« muajit shtator, numĂ«r i madh i turistĂ«ve nga vende tĂ« ndryshme po pushojnĂ« nĂ« bregdetin e Ulqinit. Jo vetĂ«m kryetari i KomunĂ«s sĂ« Ulqinit, por edhe pĂ«rfaqĂ«sues të hoteleve, plazheve, bizneseve  dhe i njohĂ«sve tĂ« turizmit, kĂ«tĂ« sezon turistike e vlerĂ«sojnĂ« si njĂ«rĂ«n nga mĂ« tĂ« mirat nĂ« tridhjetĂ« vjetĂ«t e fundit. Edhe sivjet top listĂ«s sĂ« turistĂ«ve i kanĂ« prirĂ« qytetarĂ«t nga Kosova, por dhe së  Ă«shtĂ« parĂ« se Ă«shtĂ« rritur edh numri i turistĂ«ve... Vazhdo
Sezoni turistik veror 2010 po vazhdon
Sezoni turistik veror 2010 po vazhdon akoma, ndonĂ«se me intensitet tĂ« zvogĂ«luar, gjĂ« qĂ« Ă«shtĂ« normale pĂ«r kĂ«tĂ« periudhĂ« tĂ« vitit. Ky sezon veror, nĂ« saje të shumĂ« parametrave, mund tĂ« konsiderohet si sezon tejet i suksesshĂ«m, njĂ« nga sezonet mĂ« tĂ« sukseshĂ«m të viteve tĂ« fundit. KĂ«tĂ« e dĂ«shmojnĂ« shumĂ« parametra duke filluar nga numri i musafirĂ«ve ku edhe skeptikĂ«t e kritikĂ«t mĂ« të mĂ«dhenj, e pranojnĂ« se ky sezon ka qenĂ« ndĂ«r mĂ« tĂ« mirĂ«t e viteve tĂ« fundit. Statistikat zyrtare pĂ«r... Vazhdo

September 20, 2010  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Sezoni turistik veror 2010 po vazhdon
Tags: , , ,

Sezoni mĂ« i suksesshĂ«m nĂ« dy dekadat e fundit nĂ« Ulqin – Video
Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike e Ulqinit e vlerĂ«sojnĂ« shumĂ« tĂ« suksesshĂ«m sezonin e sivjetshĂ«m turistik nĂ« Ulqin Ulqin – Komuna e Ulqinit dhe Organizata Turistike e Ulqinit e vlerĂ«sojnĂ« tĂ« suksesshĂ«m sezonin e sivjetshĂ«m turistik nĂ« Ulqin. “ËshtĂ« konstatim i pĂ«rgjithshĂ«m, jo vetĂ«m i yni si pushtet vendor, por edhe i pĂ«rfaqĂ«suesve të hoteleve, plazheve, biznesit, i vetĂ« mysafirĂ«ve, por dhe i njohĂ«sve tĂ« situatave turistike që sezoni i kĂ«tij viti ka qenĂ« shumĂ« i suksesshĂ«m dhe mjaft nga... Vazhdo

September 13, 2010  :: Turizmi / Turizam :: Comments Off on Sezoni mĂ« i suksesshĂ«m nĂ« dy dekadat e fundit nĂ« Ulqin – Video
Tags: , , , , , , ,

Urimet per festen e Fiter Bajramit – Partia e Prosperitetit Demokratik
PARTIA E PROSPERITETIT DEMOKRATIK PARTIJA DEMOKRATSKOG PROSPERITETA THE PARTY OF DEMOKTRATIC PROSPERITY ULQIN – ULCINJ. Montenegro Tel.++382 30 412 816 & Fax ++ 382 30  401571 e-mail: ppd@t-com.me Nr. 01-53/1-10 Ulqin, mĂ« 08.09.2010 Urime pĂ«r festĂ«n e Fiter Bajramit NĂ« kĂ«tĂ« ditĂ« tĂ« shĂ«nuar, urojmĂ« gjithĂ« besimtarĂ«t myslimanĂ« pĂ«r FestĂ«n e Fiter Bajramit e cila vjen pas Ramazanit, muajit tĂ« shenjtĂ« tĂ« agjerimit e pĂ«rkushtimit.  Bajrami Ă«shtĂ« ditĂ« shpĂ«rblimi, ditĂ« gĂ«zimi, ditĂ« kremtimi, ditĂ« vizite... Vazhdo

September 8, 2010  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Urimet per festen e Fiter Bajramit – Partia e Prosperitetit Demokratik
Tags: , , , , , , ,

Letër e hapur , Kryetarëve të pesë subjekteve politike shqiptare në Komunën e Ulqinit
Z. Ali Rexha (PPD), Z.Ali Doda (BDSH) , Z. Amir Hollaj ( LQ “Perspektiva”) Z.. Mehmet  Bardhi (LDMZ) , dhe Z. Nazif Cungu (FD): TĂ« nderuar zotĂ«rinj Kryetar, Fillimisht, n’a vjen keq qĂ« zgjedhjet e muajit Maj tĂ« kĂ«tij viti nuk u kurorĂ«zuan mĂ« njĂ« kualicion të  partive shqiptare pĂ«r formimin e pushtetit lokal, por megjithate,  me caktimin e zgjedhjeve te reja lokale nĂ« KomunĂ«n e Ulqinit,me 17 tetor 2010, paraqitet  mundĂ«si e re e formimit tĂ« njĂ« koalicioni parazgjedhor tĂ« partive politike shqiptare tĂ«... Vazhdo

Page 2 of 41234