ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi

Tonin Beci,Ambasadori i i Shqipërisë në Mal të Zi, mbajti në Ulqin ligjëratën me temë
Anëtarësimi i Malit të Zi do të ndikojë pozitivisht në stabilitetin e rajonit Ulqin – Secili shtet duhet të ndërtojë raportin e vet dhe qasjen ndaj NATO-s duke respektuar specifikat e veta, është vlerësuar të enjten në ligjëratën të cilën e ka organizuar në Ulqin koalicioni i organizatave joqeveritare Rrjeti Alfa. Ligjërata u organizua në kuadër të projektit “Në mesin e të barabartëve”, ndërsa ligjëruesi kryesor ka qenë ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Mal të Zi, Tonin Beci, i cili ka ligjëruar... Vazhdo
Shqipëria dhe Mali i Zi merren vesh për rregullimin dhe mirëmbajtjen e piramidave dhe shenjave të tjera kufitare përgjatë kufirit malazezo-shqiptar
Së shpejti nënshkrimi i Marrëveshjes Podgoricë – Marrëveshja ndërmjet Qeverisë së Malit të Zi dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë mbi ripërtëritjen, rregullimin dhe mirëmbajtjen e piramidave dhe shenjave të tjera kufitare përgjatë kufirit malazezo-shqiptar do të nënshkruhet së shpejti. Kështu është rënë dakort në rrethin e parë të bisedimeve të zhvilluara të premten në Podgoricë ndërmjet delegacioneve të Malit të Zi dhe Republikës së Shqipërisë me qëllim të hartimit dhe... Vazhdo

April 14, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Shqipëria dhe Mali i Zi merren vesh për rregullimin dhe mirëmbajtjen e piramidave dhe shenjave të tjera kufitare përgjatë kufirit malazezo-shqiptar
Tags: , , ,