Besnik Adoviq

Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit – Foto
Sukses i Besnik Adoviqit nga KK Albulena ne kampionatin europian tĂ« karatesĂ« Besnik Adoviqi nga KK Albulena nga Ulqini fitoi medaljen e bronzit nĂ« kategorinĂ« e rĂ«ndĂ« ne kampionatin europian te karatesĂ« pĂ«r kadetĂ«, junior dhe senior te rinj tĂ« mbajtur nĂ« Novi Sad, njofton Vijesti. ‘’Kam pritur mĂ« shumĂ« edhe pse nuk mund tĂ« jem i pakĂ«naqur pasi konkurenca ka qenĂ« jashtĂ«zkonisht e fortĂ« . MĂ« vjen pak keq qĂ« kam humbur nĂ« gjysĂ«mfinale pasi garuesin nga Spanja e kam pas mundur vitin e kaluar nĂ« Izmir, kur edhe kam... Vazhdo
Tre karateistĂ« tĂ« KK“Albulena” morĂ«n pjesĂ« nĂ« kampionatin botĂ«ror pĂ«r kadetĂ« dhe juniorĂ« nĂ« Maroko
Adoviqit i “shpĂ«ton” medalja nga duart Ulqin – Karateisti i Klubit tĂ« KaratesĂ« “Albulena”, Besnik Adoviq, nuk ka pasur fat dhe pĂ«r pak i ka “shpĂ«tuar” medalja nga duart duke u renditur i katĂ«rti nĂ« botĂ«, nĂ« kategorinĂ« e rĂ«ndĂ« pĂ«r juniorĂ«, nĂ« Kampionatin BotĂ«ror nĂ« Karate pĂ«r KadetĂ« dhe JuniorĂ« qĂ« u mbajt nga data 12-15 nĂ«ntor nĂ« Maroko. Ai ka humbur nĂ« gjysmĂ«finale nga garuesi i Iranit, kurse nĂ« repesazh pĂ«r vendin e tretĂ« ka humbur nga pĂ«rfaqĂ«suesi i Egjiptit. MĂ« parĂ« pĂ«r tĂ« arritur nĂ«... Vazhdo

November 25, 2009  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Tre karateistĂ« tĂ« KK“Albulena” morĂ«n pjesĂ« nĂ« kampionatin botĂ«ror pĂ«r kadetĂ« dhe juniorĂ« nĂ« Maroko
Tags: , , , , ,

Karate Team “Ulqini” shkĂ«lqen nĂ« Dubrovnik
KARATE TEAM “ULQINI” MORI PJESË ME SUKSES NË DY TURNE NDËRKOMBËTARE TË KARATESË Karate Team “Ulqini”, i pĂ«rbĂ«rĂ« nga karateistĂ«t e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesĂ« nĂ« dy turne ndĂ«rkombĂ«tare tĂ« karatesĂ«: nĂ« Turneun e VI ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« karatesĂ« “Dubrovnik Open”, i cili u mbajt nĂ« Dubrovnik mĂ« 13 qershor tĂ« kĂ«tij viti dhe nĂ« Turneun e IX pĂ«rkujtimor tĂ« karatesĂ« “Xhevat Makolli”, i cili u mbajt mĂ« 7 qershor nĂ« PrishtinĂ«. Ekipi i Karate... Vazhdo
Video – Karate Team “Ulqini” i pathyeshĂ«m nĂ« PodgoricĂ«
KARATE TEAM “ULQINI” MORI PJESË NË DY TURNE NDËRKOMBËTARE TË KARATESË: KUPËN “OMLADINAC 2009″ NË PODGORICË DHE TURNEUN “ZAHIR PAJAZITI “ NË KOSOVË Karate Team “Ulqini” i pĂ«rbĂ«rĂ« nga karateistĂ«t e klubeve “Ulqini” dhe “Albulena”, mori pjesĂ« mĂ« 30 maj 2009 nĂ« dy turne ndĂ«rkombĂ«tare tĂ« karatesĂ«: nĂ« Turneun e I ndĂ«rkombĂ«tar tĂ« karatesĂ« “Omlladinac 2009” nĂ« PodgoricĂ« dhe nĂ« Turneun e IV pĂ«rkujtimor tĂ« karatesĂ« “Zahir Pajaziti” nĂ« Orllan... Vazhdo

June 3, 2009  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Video – Karate Team “Ulqini” i pathyeshĂ«m nĂ« PodgoricĂ«
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Medalje të bronzta për Artan Zenunin dhe Arben Kollarin
Turneu ndĂ«rkombĂ«tar “Olympic Open Sarajevo” ishte i njĂ« niveli tepĂ«r tĂ« lartĂ« dhe konkurrenca ishte tejet e fortĂ«. NĂ« tĂ« morĂ«n pjesĂ« mbi 600 garues tĂ« 70 klubeve nga 17 vende tĂ« ndryshme, nĂ« mesin e tĂ« cilĂ«ve edhe nga Irani, Turqia, Egjipti, Spanja, Kroacia, etj. qĂ« njihen si vende nĂ« tĂ« cilat Ă«shtĂ« i zhvilluar sporti olimpik i taekwondosĂ«. Garuesit e Klubit tĂ« Taekwondo-sĂ« “Ulqini”, Artan Zenuni dhe Arben Kollari fituan medalje tĂ« bronzta nĂ« Turneun ndĂ«rkombĂ«tar “Olympic Open Sarajevo” qĂ« u mbajt... Vazhdo
Me 1 shkurt në Paris do të mbahet kampionati i 36-të evropian i karatesë
Dardan Ceka dhe Besnik Adoviq do tĂ« pĂ«rballen me mĂ« tĂ« mirĂ«t e EvropĂ«s Dardan Ceka nĂ« kĂ«tĂ« Kampionat do tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« disiplinĂ«n e luftĂ«rave, nĂ« grupmoshĂ«n e juniorĂ«ve, nĂ« kategorinĂ« -61kg, ndĂ«rsa Besnik Adoviqi po ashtu nĂ« luftĂ«ra, nĂ« grupmoshĂ«n e kadetĂ«ve, nĂ« kategorinĂ« +70kg. Ulqin – Dardan Ceka nga Klubi i KaratesĂ« “Ulqini” dhe Besnik Adoviqi nga Klubi i KaratesĂ« “Albulena” do tĂ« marrin pjesĂ« me PĂ«rfaqĂ«suesen e KaratesĂ« sĂ« Malit tĂ« Zi nĂ« Kampionatin Evropian tĂ«... Vazhdo
NĂ« Turneun e KaratesĂ« nĂ« Gostivar Klubi i KaratesĂ« “Ulqini” u kurorĂ«zua me 35 medalje dhe 7 kupa
NĂ« kĂ«tĂ« turne u dalluan dy ekipet e kadetĂ«ve tĂ« djemve dhe vajzave tĂ« KK “Ulqini”, tĂ« cilĂ«t u kurorĂ«zuan me medalje tĂ« artĂ« nĂ« kata ekipore. Posaçërisht u veçua ekipi i djemve, i cili me punĂ«n e shkĂ«lqyer tĂ«rhoqi vĂ«mendjen e tĂ« gjithĂ« tĂ« pranishmĂ«ve nĂ« sallĂ« duke i duartrokitur fort. TĂ« shtunĂ«n nĂ« Gostivar u mbajt Turneu VII NdĂ«rkombĂ«tar i KaratesĂ« “Kupa e Gostivarit 2008”. Turneu u organizua nga klubi vendas i karatesĂ« “Fati”, nĂ« bashkĂ«punim me FederatĂ«n e KaratesĂ«... Vazhdo
“Albulena” e para nĂ« renditjen e pĂ«rgjithshme nĂ« Turnirin e mbajtur nĂ« Zagreb nĂ« Kroaci
Albulena – ndĂ«r klubet mĂ« tĂ« suksesshme Garuesi mĂ« i mirĂ« i KupĂ«s u shpall ulqinaku Besnik Adoviq 15 vjeçar deri 69 kg,, i cili fitoi medaljen e artĂ« nĂ« turnirin qĂ« u mbajt vikendin qĂ« shkoi nĂ« Zagreb tĂ« Kroacis.Ulqin – Klubi i KaratesĂ« “Albulena” mori pjesĂ« tĂ« dielĂ«n e kalume nĂ« KupĂ«n e Rregullt nderkomtare tĂ« Kroacis nĂ« Karate pĂ«r kadetĂ«, juniorĂ« dhe seniorĂ« qĂ« u mbajt nĂ« Zagreb. NĂ« kĂ«tĂ« garĂ« “Albulena” mori pjesĂ« me shtatĂ« garues dhe doli e para nĂ« renditjen e pĂ«rgjithshme... Vazhdo

January 25, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on “Albulena” e para nĂ« renditjen e pĂ«rgjithshme nĂ« Turnirin e mbajtur nĂ« Zagreb nĂ« Kroaci
Tags: , , , , , , , , , , ,