bika

Qetsori dhe Adi : Për banorët e larguar
  13/05/09 23:00 Qetsori me Adin të ulur në kopësht flasin rreth banorëve të larguar. Të dy ngrenë lart vlerat e Dritanit si njeri. Për Adin ai ishte djalë perfekt dhe i kompletuar. Qetsori pyet për Biken nëse ka filluar punë në polici? Adi thotë që Bika të le në burg dhe hedh celsat. Të dy janë të mendimit se Bika e ka perfaqsuar mirë Lazaratin. Për Anin janë të mendimit se tashmë është bërë personazh i njohur dhe ka për të pasur shumë punë nëpër dasma. Adi e pyet mbi marrëdhëniet e Qetsorit me Arjonin.... Vazhdo

May 15, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Qetsori dhe Adi : Për banorët e larguar
Tags: , , , , , , ,

Shpërthen Bika në pub
Republika, vajza nga Lazarati e cila u eleminua javën e kaluar, nuk ka ngurruar t’i bashkohet grupit të miqve me të cilët u njoh falë bashkëjetesës në shtëpinë e “Big Brother”, për të kaluar me ta një natë argëtimi tek lokali me karaoke “Magic 4”. Menjëherë mbas mbarimit të spektaklit, ajo i është bashkuar Zhuljetës, Agonit, Erjolës, Mesidës, Pavlinit por edhe Virusit, për të kaluar një natë mbase të pazakontë për vajzën e cila jeton në një zonë jo aq të emancipuar. Madje atë natë ajo jo... Vazhdo
Bika: Tani je më i miri
11/04/09 20:55 Republika është një nga banoret e eleminuara. Ajo gjatë spetaklit ka dëgjuar disa nga mendimet e banorëve për të. Për këtë “Big Brother” i ka mundësuar përballjen me disa prej banorëve, por ajo ka refezuar të debatonte me ta duke thënë: “Dua t`ia them kur të dalin!” Ajo shprehet se ishte e befasuar nga fjalët e Adit. Republika ka përshëndetur banorët, dhe i ka thënë Dritanit: -“Je më i miri!”  Vazhdo
Big Brother Albania 2, sipas Bikës
Bjordi, i pabesë. Ishte një thikë pas shpine për mua Qetsorit: “Vazhdo të luash më fort dhe nxirri nga shtëpia banorët e rinj” INTERVISTA Bika, cilat ishin gabimet tuaja në “Big Brother”?  Lotët e mi të sinqertë të shtunën, që u interpretuan si dobësi, por nuk ishin të tillë.  A u penduat për diçka që do doje ta ndryshoje po të riktheheshe aty brenda?  Jo aspak, kam bërë çdo gjë në atë mënyrë që unë jam.  Kush banor të ka zhgënjyer dhe pse?  Adela, se i ka gënjyer banorët dhe Bjordi,... Vazhdo
Bika: Ndihem e ofenduar
02/04/09 22:29 Gjatë provës së javës Republika ka provuar një fustan të cilës nuk i pëlqen. Këtë gjë e diskuton me Aidën duke i thënë që duhet ta ndryshojnë modelin e fustanit . Aida i thotë që ato nuk dinë se si ta stilojnë ndryshe atë copë dhe shton:-“Nuk jemi këtu që të të veshim ty, por që ti të vishesh me provën!” Republika i përmend faktin që për fajin e saj ato kanë humbur 50% të provës. Aida i thotë që prova është e të gjithëve. Aida i thotë që ajo ka mundësinë ta rregullojë me... Vazhdo
Aida : Ju më kënaqni
01/04/09 15:50 Adela afrohet tek Bjordi i cili është duke biseduar me Dritanin, Aidën dhe Bikën dhe ai e puth dhe e përqafon. Adela mundohet ta shtyjë edhe pse pak më parë ata u përqafuan. Ajo i thotë se mund të bisedojnë edhe pa bërë këto veprime shpesh. Aida ndërhyn dhe i thotë se i vjen inat kur ajo bën sikur nuk do. Adela ia kthen se ajo mund të merret me të tjera gjëra e jo se cfarë bën ajo me Bjordin. Por, Aida i thotë se nuk ka me cfarë të merret tjetër përvec se me ata, pasi edhe i pëlqen kjo gjë,... Vazhdo
Dritan : Dua të jem në nominim
31/03/09 17:41 Dritani diskuton me Adelajdën dhe Republikën për nominimet. Dritani e pyet:-“Cfarë mendimi ke Adela kur ata filluan të bënin aleaca për të nxjerrë Mimozën?” Adelajda i thotë që i dukej lojë e pisët, dhe nuk ishte dakort. Ajo shton që dhe për Dritanin është bërë e njëjta gjë. Adelajda i thotë që Qetsori mendon që ajo ka ndikim tek Bjordi. Dritani mendon që edhe Aida mendon njësoj. Dritani i thotë që ai do të provoj veten të jetë në nominim. Adelajda i thotë:-“Nëse ti më thua më nxirr... Vazhdo
Bika: Sa gabohesh Anjeza
31/03/09 15:29 Banorët diskutojnë për Bjordin si kryefamiljar. Republika thotë që ishte më mirë kur ishte Qetsori që menaxhonte buxhetin. Qetsori i thotë që Bjordi është i vogël. Ajo ia kthen:-“Është i vogël për kryefamiljar, se për gjërat e tjera është shumë i zgjuar.” Anjeza e pyet se ku ka arritur në këtë përfundim. Ajo i thotë që ato kanë dy muaj aty brenda, dhe e njohin shumë mirë njeri-tjetrin. Anjeza e vë në dyshim fjalën e saj. Republika e pyet:-“Si e njeh më mirë një person me dy muaj,... Vazhdo
Ani : Kjo herë ishte ndryshe
p29/03/09 19:40 Ani bisedon me Arjonin për mënyrën e nominimit të kësaj here. Ai e pyet nëse kjo ishte praktikuar dhe më parë apo jo. Arjoni i tregon se ishte hera e parë, por herët e tjera mund të bëhen sic janë bërë më parë, vetëm në dhomën e rrëfimit. Ai e këshillon që të mos e vrasë mendjen për këtë herë që kaloi pasi herët e tjera do të jetë i vetëm dhe mund të thojë cfarë të dojë. Arjoni e krahason si lojë me top, ku njeri mund të shënojë e tjetri jo, por në fund mbeten miq pasi ishte një... Vazhdo

April 1, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Ani : Kjo herë ishte ndryshe
Tags: , , , , , , , ,

Bika: Nuk i them Anjezës
29/03/09 14:55 Bika është shumë e mërzitur si me modelin e flokëve, si me ngjyrën që i ka lyer. Ajo ankohet se nuk i shkojnë, se nuk i pëlqejnë dhe se i kishte më mirë në ngjyrën e zezë si më parë. Vajzat mundohen t’i mbushin mendjen se i ka shumë mirë dhe se i shkojnë shumë, madja dhe Arjoni i ka thënë të njëjtën gjë. Moza mendon se ajo nuk është mësuar duke i parë flokët kështu, por me kalimin e kohës do t’i mësohet syri e ka për t’i pëlqyer edhe vetë. Bika insiston me mendimin e saj madje... Vazhdo

April 1, 2009  :: Big Brother 2 Albania - Thashetheme :: Comments Off on Bika: Nuk i them Anjezës
Tags: , , , , , ,

Page 1 of 612345...Last »