Esad Kraja

Esad Kraja u stolis me medalje të artë në Beograd
Taekwondo Ulqini në Beograd open omega 2012 Gjatë  këtij vikendi me datë 10.03.2012 ne Beograd u mbajtë turneu ndërkombëtarë në sportin olimpik të Taekwondo-së Beograd Open omega 2012 Esad Kraja kthehet me medalje të artë. Në këtë turne morën pjesë 9 shtete me 500 garues. Klubi i Taekowndo-së Ulqini u paraqit me 5 garues, dhe arriti këtët rezultatë: katër medalje, një medalje e artë, dhe tri me dalje të bronzit. Me medalje të artë u shpërblye Esad Kraja. Medalje të bronzit fituan:  Medina Kanaqi, Edina Kraja... Vazhdo
Edina Kraja shpallet garuesja më e mirë e turneut “Hadzici open 2011”
Taekwondo “Sarajevo Hadzici open 2011” Të shtunen me datë 17.09.2011 ne Sarajev u mbajt turneu ndërkombëtar “Sarajevo Hadzici open 2011” Në këtë turne u paraqiten 5 shtete 23 klube me 340 garues. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me 16 garues, suksesi i klubit të Taekwondo-së Ulqini në këtë turne ishte gjithsejtë 12 medalje të fituara prej tyre 5 medalje të arta, 2 të argjendëta dhe 5 medalje të bronzëta.  Nga klubi i tkd-së Ulqini Edina Kraja shpallet garuesja më e mirë e turneut në kategorinë... Vazhdo

September 18, 2011  :: Sporti / Sport :: Comments Off on Edina Kraja shpallet garuesja më e mirë e turneut “Hadzici open 2011”
Tags: , , , , , , ,

Taekwondo kampionati i Malit te Zi
Gjatë këtij vikendi me datë 17.10.2010 në Podgoric u mbajt kampionati i Malit të Zi në sportin olimpik të Taekwondo-së për kategorinë e pionirëve, kadetëve dhe juniorëve. Klubi i Taekowndo-së Ulqini kampion i Malit të Zi, shkëlqen me 14 medalje të arta, gjegjësisht 14 kampion në Mal të Zi nga KT Ulqini. Klubi i taekwondo-së ulqini u paraqit me 23 garues, ku për shkaqe finaciare klubi i taekwondo-së Ulqini nuk arriti që të marrë pjesë me një numër edhe më të madhë garuesish, kështu që u detyruan  të... Vazhdo
Taekwondo Theranda open 2010 Kosova
Gjatë kësaj fudjave me datë 25.09.2010 në Kosovë u mbajt turniri ndërkombëtarë në sportin olimpik të  Taekwondo-së. Në këtë turnirë nuk mungojë as klubi I qytetit tone klubi I taekwondo-së Ulqini. Gara ishte e një niveli të mesëm me karakter ndërkombëtarë, ku në të u paraqiten 4  shtete 18 klube me afro 200 garues. Klubi i Taekwondo-se Ulqini në këtë turnir u paraqit me 22 garuesë. Suksesi I klubit të taekwondo-së Ulqini në këtë turnir nuk mungoj duke arritur të fitoj gjithësejt 20 medalje,  prej... Vazhdo
Kupa e Malit te Zi 2009 per pioner, kadet, junior, dhe senior
Lajme nga Taekwondo ”ULQINI” Club Klubi i Taekwondo-se Ulqini u paraqit me 35 garues. Rezultatet e arritura jane: Renditja e pergjithshme ne kategori: 4- kupa: Kupa e vendit te pare ne kategorit: Pioner, Kadet Junior, ndersa ne kategorin e senioreve i takoj kupa e vendit te trete. Bilanci i medaljeve, gjithsejt 31 medalje. 14 medalje te arta, 12 te argjendeta, 5 te bronzeta. Ndersa ne renditjen e pergjithshme klubi i Taekowndo-se Ulqini zuri vendin e pare duke fituar trofeun e kupes se Malit te Zi. Falenderojme Sponsoret tane:... Vazhdo
Pasurohet vitrina e medaljeve ndërkombëtare
Taekwondo-së “Ulqini” i ka shtuar vitrinës së medaljeve të fituara në garat ndërkombëtare edhe shtatë medalje të tjera, duke e rritur numrin e medaljeve të fituara gjatë këtij viti në 18, në katër turne me karakter ndërkombëtar ku ka marrë pjesë gjatë këtij viti. Garuesit e KT “Ulqini” kanë fituar dy medalje të arta, tri medalje të argjendta, dy medalje të bronzta si dhe dy kupa në Turneun “Fojnica Open – Bosna dhe Hercegovina”, i cili u mbajt në fundjavë. Me medalje të arta u kurorëzuan Arben... Vazhdo
Takewondo“Ulqini” Arijeta Zati kampione e dyfishtë
U mbajt kampionati i Malit të Zi në taekwondo për kadetë dhe seniorë Kampionë të Malit të Zi u shpallën edhe Adnan Hoxha, Rinor Jahja, Ardijana Karamanaga, Adelisa Muslijeviq dhe Adnan Hasa, i cili fitoi dy medalje të arta dhe një të bronztë. Klubi i Takewondo-së “Ulqini” fitoi 32 medalje në Kampionatin e Malit të Zi për kadetë dhe seniorë që u mbajt më 26 prill. “Ulqini” fitoi shtatë medalje të arta, 12 medalje të argjendta dhe 13 medalje të bronzta. Rezultatin më të mirë e arriti Arijeta Zati, e cila... Vazhdo