fiton

Koalicioni “Për Ulqinin Evropian”fiton zgjedhjet lokale në Ulqin
Sipas rezultateve preliminare të publikuara nga Televizioni Malazez TVCG koalicioni “Për Ulqinin Evropian” ka fituar zgjedhjet lokale në Ulqin.Në Ulqin kan garuar 9 lista,ku prej tyre 7 janë shqiptare. Trupi votues aktual në mbarë territorin e Komunës së Ulqinit është 17.947 qytetarë me të drejtë vote. Edhe në këtë fushatë paraelektorale, beteja më e madhe dhe e paparë e partive dhe e koalicioneve  shqiptare  dhe atyre qytetare, u zhvillua në Anë të Malit, e banuar kryesisht me popullatë autoktone shqiptare.Karshi... Vazhdo
Sori, kandidati për deputet që nuk di programin e PDK
Këto pyetjet që kemi shkruar më poshtë, i janë drejtuar prej disa ditësh, Qetsorit, djalit fitues të BB 2. Në fakt, siç e shihni, janë pyetje pa përgjigje. Pse? Sepse Sorit i janë dukur aq të vështira pyetjet, sa nuk ka arritur t’u kthejë përgjigje. Por pyetjet nuk kanë qenë të vështira vetëm për Sorin, ato kanë qenë po aq të vështira dhe për anëtarët dhe drejtuesit e PDK-së, të cilët morën përsipër të organizonin takimin e SH2 me Sorin, por më pas, kur lexuan pyetjet e kuptuan që disave prej... Vazhdo