Flamur Anamali.

Libri i z. Anamali, zë alarmues pēr tekstet shkollore në gjuhën shqipe
LIBRI I FLAMUR ANAMALIT, ZË ALARMUES PËR GJENDJEN E TEKSTEVE SHKOLLORE NË GJUHËN SHQIPE NË MAL TË ZI Libri ” KULTURA SHQIPTARE NË TEKSTET MËSIMORE  TË SHKOLLËS FILLORE NË GJUHËN  SHQIPE NË MAL TË ZI” i autorit Flamur Anamali ,në mënyrë të argumentuar dëshmon për trajtimin diskriminues ndaj  arsimimit shqip në Mal të Zi ,respektivisht ndaj programeve dhe teksteve shkollore në gjuhën shqipe. Gjithashtu,autori i këtij libri, demaskon qartë qëllimet e politikës arsimore në Mal të ZI, e cila kur... Vazhdo

November 15, 2012  :: Opinione :: Comments Off on Libri i z. Anamali, zë alarmues pēr tekstet shkollore në gjuhën shqipe
Tags: ,

U përurua në New York, libri i mr. Flamur Anamalit
Me daten 4 Nëntor 2012, nē Staten Island ( New York) u organizua pērurimi i librit me titull “Kultura shqiptare nē tekstet e shkollēs fillore me mēsim nē gjuhēn shqipe nē Mal tē Zi”, i autorit Flamur Anamali. Pērurimi u organizua me inicijativēn e z. Xheladin Zeneli. Organizimin e mbrēmjes sē përurimit, gjithashtu e ndihmuan dhe e sponzoruan z. Sefer Avdiu dhe z. Naser Nika. Në këtë mbrëmje ishin të pranishëm pjesētarē të komunitetit shqiptar me banim dhe punë në SHBA, dashamirés tē librit shqip. Fjalēn... Vazhdo

November 14, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on U përurua në New York, libri i mr. Flamur Anamalit
Tags:

U promovua libri i Flamur Anamalit në Pejë
Këshilli Nacional I Shqiptarëve në Malin e Zi Ulqin, 01.10. 2012   NJOFTIM  PËR MEDIA   Këshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi në bashkëpunim me Shoqatën e Vëllazërisë Kosovë -Malësi e Madhe ” Martin Dreshaj” nga Peja, organizuan të premten e kaluar në Pejë, përurimin e librit me titull “Kultura shqiptare në tekstet mësimore të shkollës fillore me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi” të autorit Mr. Flamur Anamali. Në ceremoninë e  përurimit të librit në fjalë, i cili... Vazhdo
Flamur Anamali bëri promovimin e librit  “Kultura shqiptare në tekstet e shkollës fillore me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi” – Video
Me datën 21.09.2012, në Qendrën për kulturë në Ulqin u bë promovimi i librit tim me titull “Kultura shqiptare në tekstet e shkollës fillore me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi”. Redaktor i libdrit ishte Dr. Nail Draga; recenzent: Prof.dr. Hajrullah Koliqi; redaktor teknik: Prof. Qazim Muja; lektor: Prof Skënder Temali. Brenda librit trajtohet problematika e inkuadrimit të vlerav e të kulturës shqiptare brenda teksteve të lëndëve të identitetit si gjuhë amtare, histori dhe kulturë muzikore. Në tubimin e promovimit... Vazhdo

September 23, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Flamur Anamali bëri promovimin e librit “Kultura shqiptare në tekstet e shkollës fillore me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi” – Video
Tags: , ,

Amir Holaj: Cilj nam je ujedinjenje
Ulcinj – Masovni izlazak albanskih bira?a u nedjelju, koaliciji „Perspektiva“ donije?e ubjedljivu izbornu pobjedu, ocijenio je lider Nove alijanse „Perspektiva“ Amir Holaj na ju?erašnjoj konferenciji za novinare u Vladimiru. “Naša kampanja je bila korektna i mi se time ponosimo. Ona oplemenjuje našu ideju da se albanski glasa? oslanja na prave vrijednosti i izborom svog predstavnika za parlament štiti svoje interese”, kazao je Holaj. Osim njega, na konferenciji za novinare u?estvovali su i vo?e organizacionog vije?a,... Vazhdo