Gjorgje Ivanov.

Video-Konferenca e përbashkët e shtypit e Presidentëve të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës
Vlorë: 24 qershor 2009 Në ditën e dytë të takimit informal në qytetin e Vlorës të organizuar nga Presidenti i Republikës, Prof Dr. Bamir Topi, Kryetarët e Shteteve të katër vendeve fqinjë në rajonin ballkanik, të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës zhvilluan bisedime në krye të delegacioneve respektive që i shoqëronin përgjatë kësaj veprimtarie. Në përfundim të tyre dhe të mbarë takimit, katër Presidentët dhanë një konferencë të përbashkët shtypi. Presidenti Topi: Përshëndetje! Përfaqësues... Vazhdo

June 24, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Video-Konferenca e përbashkët e shtypit e Presidentëve të Shqipërisë, Maqedonisë, Malit të Zi dhe Kosovës
Tags: , , , , , , , , , , ,

Presidenti Sejdiu nuk ftohet në samitin rajonal në Mal të Zi
Presidenti Fatmir Sejdiu nuk është ftuar në samitin e shteteve të Europës Juglindore që mbahet të enjten në Cetinjë të Malit të Zi. Presidenca kosovare thotë ky takim organizohet nga UNESCO, e cila nuk ka ftuar Sejdiun. Prishtinë, 2 qershor – Vetëm Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu, do të mungojë në Samitin e presidentëve të shteteve të Europës Juglindore, që mbahet këtë enjte në Cetinjë, të Malit të Zi. Në uebsajtin zyrtar të presidentit malazias thuhet se do të marrin pjesë presidentët e shtatë... Vazhdo

June 4, 2009  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Presidenti Sejdiu nuk ftohet në samitin rajonal në Mal të Zi
Tags: , , , , , , , , ,