KK “Albulena”

Sukses i klubit të karatesë “Albulena” në kampionatin e Malit të Zi
Katër kampionë Sipas drejtuesve të KK “Albulena”, rezultati dëshmon se garuesit e rinj të këtij klubi janë duke ecur hapave të kampionëve të vjetër të “Albulena”-s. Dhjetë medalje të fituara, prej të cilave katër të arta, dy të argjendta dhe katër të bronzta, është bilanci i Klubit të Karatesë “Albulena” në Kampionatin e Malit të Zi në Karate për pionierë të vjetër dhe shpresa në luftra individuale, i cili u mbajt të dielën në Podgoricë. Kampionë të Malit të Zi... Vazhdo

May 20, 2008  :: Shtypi / Mediji, Sporti / Sport :: Comments Off on Sukses i klubit të karatesë “Albulena” në kampionatin e Malit të Zi
Tags:

Në Turneun e Karatesë në Gostivar Klubi i Karatesë “Ulqini” u kurorëzua me 35 medalje dhe 7 kupa
Në këtë turne u dalluan dy ekipet e kadetëve të djemve dhe vajzave të KK “Ulqini”, të cilët u kurorëzuan me medalje të artë në kata ekipore. Posaçërisht u veçua ekipi i djemve, i cili me punën e shkëlqyer tërhoqi vëmendjen e të gjithë të pranishmëve në sallë duke i duartrokitur fort. Të shtunën në Gostivar u mbajt Turneu VII Ndërkombëtar i Karatesë “Kupa e Gostivarit 2008”. Turneu u organizua nga klubi vendas i karatesë “Fati”, në bashkëpunim me Federatën e Karatesë... Vazhdo
“Albulena” e para në renditjen e përgjithshme në Turnirin e mbajtur në Zagreb në Kroaci
Albulena – ndër klubet më të suksesshme Garuesi më i mirë i Kupës u shpall ulqinaku Besnik Adoviq 15 vjeçar deri 69 kg,, i cili fitoi medaljen e artë në turnirin që u mbajt vikendin që shkoi në Zagreb të Kroacis.Ulqin – Klubi i Karatesë “Albulena” mori pjesë të dielën e kalume në Kupën e Rregullt nderkomtare të Kroacis në Karate për kadetë, juniorë dhe seniorë që u mbajt në Zagreb. Në këtë garë “Albulena” mori pjesë me shtatë garues dhe doli e para në renditjen e përgjithshme... Vazhdo

January 25, 2008  :: Sporti / Sport :: Comments Off on “Albulena” e para në renditjen e përgjithshme në Turnirin e mbajtur në Zagreb në Kroaci
Tags: , , , , , , , , , , ,