komuna

Komuna Ulqinit: Tender për makinë te re për kryetarin
Komuna e Ulqinit ka hapur tender për pajisje me makinë të re. Mësohet se vlera e sipërme e tenderit është 35.000 euro dhe se makinën do ta përdorë kryetari i Komunës Fatmir Gjeka, raporton Portali Lajm-me. Tenderi do të jetë i hapur deri me datën 8 prill 2015, dhe të interesuarit mund të kontrollojnë dokumentacionin përkatës çdo ditë prej orës 11 – 14 , pranë personit përgjegjës Nail Bajri, ose ta blejnë kundrejt një pagese prej 30 eurosh. Shpallja e tenderit nuk ndodhet në sajtin e Komunës por në atë të... Vazhdo

March 3, 2015  :: Ekonomia / Ekonomija, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Komuna Ulqinit: Tender për makinë te re për kryetarin
Tags: , , , ,

Konkurs për ndarjen e bursave për studentë nga Komuna e Ulqinit
Komuna e Ulqinit shpall konkurs për ndarjen e bursave për student të dalluar   KOMUNA E ULQINIT SEKRETARIJATI PER ADMINISTRATË DHE VEPRIMTARI SHOQERORE Në barë të nenit 2 te Rregulores per kriteret e bursës për studentët e talentuar te Komunes se Ulqinit, shpallë KONKURS Per ndarjen e bursave studenteve te talentuar per vitin shkollor 2012/2013 Komuna Ulqinit do t’u ndajë bursë studentëve të rregulltë më të mirë të talentuar të vitit të II – të dhe viteve të tjerë të fakulteteve dhe akademisë... Vazhdo

January 18, 2013  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Konkurs për ndarjen e bursave për studentë nga Komuna e Ulqinit
Tags: , , , ,

Fillon projekti për rregullimin e Porto Milenës
Fillimi i projektit të rregullimit të Porto Milenës Pas një sërë bisedash të realizuara me qëllim të bashkëpunimit të Komunës së Ulqinit dhe Komunës së Velenjes në projekte të ndryshme sot në ambientet e Komunës së Ulqinit është mbajtur mbledhja e fillimit të bashkëpunimit në zgjidhjen e njërit prej problemeve më të mëdha të Ulqinit, rregullimi i Porto Milenës. Në mbledhje krahas të gjithë përfaqësuesve nga Komuna e Ulqinit, nga Velenja kanë marrë pjesë: nënkryetari i Komunës Velenje Franc Zherdin,... Vazhdo

October 24, 2012  :: Bota, Lajmet / Vijesti :: Komente (5)
Tags: , , ,

Gëzim Hajdinaga,bartës i listës së koalicionit UDSH-PPD
Përse duhet të votojnë qytetarët koalicioni e përbashkët me UDSH-në? Sepse: 1.Komuna e qytetit të Ulqinit e drejtuar nga z. Hajdinaga ka shumë tregues pozitiv në ushtrimin e pushtetit. Investime publike, rrugë, hapësira të gjelbërta, ambjent të pastër, ndricim, trotuare, ura, zhvillim të hovshëm të turizmit, investime në kanalizime, restaurim i kulteve fetare,  rritje pagash për punonjësit, stimulim dhe mbeshtetje financiare për nxenës, studentë dhe sportistë të dalluar, shndërrimin e Ulqinit në ozazë të... Vazhdo