Lidhja Demokratike në Mal të Zi

LD në MZ: Thirrje shqiptarëve për votime që të vendosin vet
Lidhja Demokratike në Mal të Zi KUMTESË  Me rastin e zgjedhjeve për kryetar të Malit të Zi                                                                                   Tuz, 04. 04. 2013   Menjëherë pas shpalljes së zgjedhjeve për Kryetar të Malit të Zi, megjithëse LD në MZ, si njëra nga partnerët e Koalicionit Shqiptar Zgjedhor e Parlamentar, nuk kemi  qenë të ftuar në konsultime, të cilat janë më tepër protokolare e formale,... Vazhdo

April 4, 2013  :: Politika :: Comments Off on LD në MZ: Thirrje shqiptarëve për votime që të vendosin vet
Tags:

LD në MZ denon aktin vandal të xhasndarmërisë serbe të heqjes së përmendorës së UÇPMB-së në Preshevë
  Tuz , më    20.01. 2013   Kumtesë për opinion   LIDHJA DEMOKRATIKE NË MAL TË ZI DENON ASHPËR AKTIN VANDAL TË XHANDARMËRISË SERBE TË HEQJES SË PËRMENDORES SË UÇPMB-SË NË PRESHEVË   Heqjen e përmendores kushtuar lavdisë së dëshmorëve të  Ushtrisë Çlirimtare të Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit në Preshevë, heronjve të kombit shqiptar, nga ana e xhandarmërisë serbe, sot në orët e mëngjesit, Lidhja Demokratike në Mal të Zi e dënon ashpër, si akt vandal antinjerëzor e antishqiptar.   Ky ... Vazhdo

January 21, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on LD në MZ denon aktin vandal të xhasndarmërisë serbe të heqjes së përmendorës së UÇPMB-së në Preshevë
Tags:

LD në MZ: Urim festa e Kërshëndellave
LIDHJA DEMOKRATIKE NË MAL TË ZI TË GJITHË BESIMTARËVE JU URON FESTËN E KËRSHËNDELLAVE 2012 Gëzuar! KRYETARI, Mehmet Bardhi  Vazhdo

December 25, 2012  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on LD në MZ: Urim festa e Kërshëndellave
Tags:

Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.në Hotel Mediteran
Me rastin e Njevjetorit te themelimit dhe festave te fundvitit, Partia Demokratike organizon Koktej me daten 23 dhjetor ne ambijentet e Hotel “MEDITERAN” ne ora 20.00h Ju mirepresim!  Vazhdo

December 21, 2012  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Partia Demokratike organizon Koktej 23.12.në Hotel Mediteran
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kumtesë me rastin e grabitjes së mandatit të deputetit UDSH-së
LIDHJA DEMOKRATIKE NË MAL TË ZI DEMOKRATSKI SAVEZ U CRNOJ GORI DEMOCRATIC LEAGUE IN MONTENEGRO  Tuz , më   23.10.2012 tel./fax (+382  (0) 30) 413 009, (0) 20  875  903     Kumtesë për opinion Grabitja e mandatit të deputetit UDSH-së, vërtetoi  kulmin e diskriminimit  që po u bëhet shqiptarëve sot në Malin e Zi Zgjedhjet parlamentare, të 9-tat  me  radhë, në Malin e Zi, të cilat u mbajtën më 14 tetor 2012, në mes të tjerave, dëshmuan, vërtetuan e provuan, nxorën në shesh qartë  diskriminimin që... Vazhdo
Mehmet Bardhi: Urime të përzemërta për Kurban Bajramin
LIDHJA DEMOKRATIKE NË MAL TË ZI TË GJITHË BESIMTARËVE URIME FESTËN E KURBAN BAJRAMIT 2012 Gëzuar!   KRYETARI,    Mehmet Bardhi  Vazhdo

October 26, 2012  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Mehmet Bardhi: Urime të përzemërta për Kurban Bajramin
Tags: ,

Intervistë me Fatmir Gjekën,bartës i listës së Koalicionit shqiptar,numër 7 në listën zgjedhore
7 pyetje z. Fatmir Gjeka,bartës i listës së Koalicionit shqiptar, numër 7 në listën zgjedhore “JEMI BASHKË”, PËR TË FOLUR ME NJË ZË Gjeka:Vota e shqiptarëve për ne është e shenjtë dhe obligim moral,njerëzor dhe mbi të gjitha kombëtar  për një cilësi më të mirë ekonomike,qytetare dhe nacionale në Mal të Zi.Do të jemi pjesëmarrës në edicionin e ardhëm të Parlamentit të Malit të Zi. SHPI:Z Gjeka, Koalicionin shqiptar,Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare,shqiptarët,... Vazhdo

October 5, 2012  :: Intervista / Intervju :: Komente (7)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Video Spoti Koalicioni Shqiptar – LDnëMZ, Partia Demokratike & Alternativa Shqiptare
Lista zgjedhore e Koalicionit Shqiptar “Koalicioni Shqiptar – Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Partia Demokratike dhe Alternativa Shqiptare“ Fatmir Gjeka, Mehmet Bardhi, Gjergj Camaj, Saubih Mehmeti, Zylfije Duraku, Marash Dedvukaj, Nik Gjeloshaj, Feim Avdiu, Aishe Gjeçbritaj, Gjoka Dukaj, Zarifja Gjoni, Isa Nikqi, Fitim Dragoviqi, Daut Ceka, Gjyljeta Nela, Agron Berishaj, Blerta Ramoviq, Besa Bardhi, Ilirjana Ujkashi, Agnesa Daci, Haxhi Sulejmani, Hajredin Kovaçi, Rifat Djinoviq, Ardita Rama, Mark Lucgjonaj, Agron Mehmedi, Alma... Vazhdo

October 5, 2012  :: Politika :: Komente (4)
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bardhi: LIRIA ishte, është dhe mbetet mbi të gjitha – Video
Fjala përshëndetëse e Mehmet BARDHIT, kryetar i Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, në manifestimin e koktejin, që e organizoi LD në MZ, në Tuz, më 04.04.2011, me rastin e 100-vjetorit të Kryengritjes së Malësisë   Të nderuar anëtarë të Lidhjes Demokratike, anëtarë të Kryesisë së LD në MZ-së,kryetarë të degëve LD në MZ-së, Të nderuar mysafirë nga Shqipëria, Kosova e diaspora, Të nderuar të pranishëm,   Ju përshëndes ngrohtësisht dhe ju uroj mirëseardhje në këtë pritje, koktej,  me rastin ... Vazhdo

April 12, 2011  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Bardhi: LIRIA ishte, është dhe mbetet mbi të gjitha – Video
Tags: , ,

LD në MZ, Kumtesë – Vrasja në Frankfurt
K u m t e s ë Ngjarja e rëndë, tragjike dhe e shëmtuar, që ndodhi  në aeroportin e Frankfurtit, kur një i ri me prejardhje nga Kosova, Arid Uka, vrau dy ushtarë amerikanë dhe plagosi dy të tjerë, të gjithë shqiptarët kudo që janë, pra edhe shqiptarët në Malin e Zi, i tronditi thellë. Lidhja Demokratike në Mal të Zi, anëtarët dhe përkrahësit e saj, shqiptarët  në Malin e Zi e dënojnë këtë akt të dhunës, akt kriminal e të papresedan në hapësirat tona. Shprehim indinjatë të thellë për këtë akt... Vazhdo

Page 1 of 3123