nazi cungu

Vizita e Kryeministrit Berisha në Ulqin – Video
Për ma shum Fotografi  kliko Komuna E Ulqinit Facebook Vizita e Kryeministrit Berisha u përmbyll dje me një vizitë në Ulqin ku u prit dhe ku zhvillojë një takim me kryetarin e Komunës së Ulqinit z. Nazif Cungu në ora 18:30. Gjatë vizitës së tij zyrtare në Mal të Zi, Kryeministri Berisha u ndal pasditen e djeshme në Komunën e Ulqinit. Kryeministri Berisha u prit fillimisht nga kryetari i Komunës z. Nazif Cungu dhe më pas, zhvilloi një takim me përfaqësues e Komunës së Ulqinit. Kryetari i komunës, së bashku me... Vazhdo
Forca: Fjala Juaj do te respektohet
Të nderuar qytetarë, Forca u bë parti parlamentare  dhe për këtë duam të falënderojmë  anëtarët dhe simpatizuesit tonë dhe Forcënrinore që janë angazhuar në komisione dhe në fushatë. Iu falënderohem të gjithë votuesve që na kanë besuarvotën e tyre dhe që bënë të mundur që Forca e Re Demokratike, për një kohë të shkurtër, të shndërrohej nga një dëshirë e projekt fitoreje në një realitet të prekshëm. Angazhimi i të gjithëve ka ndikuar që rezultati ynë tëjet mbi 40% më i mirë se në vitin... Vazhdo