Qeveria e Turqisë

Mali i Zi i përkshtuar ndaj të drejtave të njeriut dhe pakicave
Podgoricë – Ministri për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Pakicave Fuad Nimani ka pritur të premten ministrin shtetëror të Republikës së Turqisë Mustafa Said Yaziciglu. Në kumtesën për opinion të lëshuar nga Qeveria e Malit të Zi thuhet se “në bisedë janë theksuar rezultatet të cilat i ka arritur Mali i Zi në planin e mbrojtjes së të drejtave të njeriut dhe pakicave”. Ministri Nimani i ka njohur mysafirët me projektet të cilat i ka realizuar Ministria për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut... Vazhdo

December 15, 2008  :: Politika :: Comments Off on Mali i Zi i përkshtuar ndaj të drejtave të njeriut dhe pakicave
Tags: , , ,