Sasha Radoviq

Organizata Turistike e Ulqinit mori pjes në panairin e turizmit në Berlin
Organizat Turistike e Ulqinit morri pjes në panairin e turizmit në Berlin më 14-17 mars 2010. Prezantimi i radhes i ofertës turistike të Organizates Turistike të  Ulqinit (OTU)në panairin turistik në Berlin, ku u bë hartimi i materialeve të reja turistike propagandistike të Ulqinit por gjithashtu moren pjes edhe aktoret principale te lamis te turizmit malazias sikurse Ministri per turizëm Predrag Neneziq,Sasha Radoviq,direkrori gjeneral i Rivieres së Ulqinit Mikan Zec,profesionalisti i jon i lavdishëm per turizëm Isat Dragovoja... Vazhdo
Në Prishtinë u hap Panairi i turizmit Travel Fair
Në Prishtinë u hap Panairi i turizmit Travel Fair Në ceremoninë e rastit ishin të pranishëm zyrtarë të lartë të Qeverisë së Kosovës, Korit diplomatik dhe zyrave të huaja që veprojnë në Kosovë. Delegacioni nga Ulqini kryesohej nga Kryetari Gëzim Hajdinaga. Oferta turistike e qytetit tonë këtë vit është prezantuar sëbashku me Organizatën nacionale turistike të Malit të Zi në një stendë moderne 50 metra katrore. E vendosur në hyrje të sallave të panairit në te ekspozuan materialet propaganduese të gjithë... Vazhdo