U Ulcinju teško povrijeđen motociklista

August 15, 2010   | Shtypi / Mediji

Sudar motora i „renoa”
Ulcinj – Ulcinjanin Elijan Hasanagić (25) teško je povrijeđen u saobraćajnom udesu juče oko 17.30 časova, na Bulevaru Teuta, u Ulcinju.
Prema nezvaničnim informacijama, u trenutku udesa Hasanagić je upravljao motorom, koji se iz za sada nepoznatih razloga sudario sa “renoom 5”( UL AB253), za čijim upravljačem je bio Medin Taganović.
Obojica su se kretala iz pravca grada ka Velikoj plaži, a nekoliko očevidaca kazalo je „Vijestima“ da je udes bio strahovit, na šta je upućivala i činjenica da se prevrnuti motor nalazio 30 do 40 metara od mjesta udesa i na suprotnoj traci bulevara.

Hasanagić je hitno prevezen u barsku bolnicu, a potom u podgorički Klinički centar, gdje je zadržan na liječenju.
Dežurni ljekar ulcinjskog Doma zdravlja Džihan Abazović kazao je „Vijestima“ da je mladićevo stanje stabilno uprkos povredi glave.
“Preventivno je upućen u podgorički KC radi snimanja na skeneru. Mislim da će, ipak, biti sve u redu jer cijelo vrijeme njegovo stanje bilo stabilno”, kazao je Abazović.
Jučerašnja nezgoda, na kojoj je uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Ulcinju Pero Lukić, dogodila se na gotovo istom mjestu gdje je prije deset dana teško povrijeđen Elez Ibrahimi (32), izbjeglica sa Kosova, nastanjen u Ulcinju. Ibrahimi je nakon nekoliko dana preminuo.

S.A.
Vijesti