Apartamente Ulcinj Muntenegru 7€ – 10€ noapte.pers

August 27, 2010   | Pushimet në Ulqin

Apartamente Ulcinj Muntenegru 7€ – 10€ noapte.pers

Email: Holiday House@gmail.com

Apartamente sunt situate pe marginea plaja Velika Plaza în Ulcinj. Este locaţia unică înconjurat de frumos natura face ca vacanta ta un eveniment de neuitat.

Apartamente variază de la 45m2 şi sunt luxoase, fiecare avand hol de intrare, complet echipate baie, dormitor, living, bucatarie, sufragerie si balcon mare. Toate apartamentele sunt cu aer condiţionat, televiziune prin satelit multi-channel, internet plat si parcare securizata.

Din Apartamente aveţi doar 10 minute (900m) mers pe jos distanţa de la plajă, dar, de asemenea,(100m) la primul supermarket.

Persoane cu vizita Ulcinj în primul rând din cauza de mare curată, clima blanda si mai mult de 14 km plaje nisipoase. Sezonul de aer practic dureaza de peste 6 luni cu o temperatura medie vara de 25 C

Ulcinj de Velika Plaza, este una din Muntenegru activelor mare naturale – este ţara cea mai lungă plajă contigua si plaja sa mai faimos. Unii localnici place să numim această intindere de 13 km de coasta din Muntenegru, “Copacabana din Ulcinj”. Acesta se întinde de la Capul Djerane la Ada Bojana.

Statiunea Ulcinj este situata in partea de Sud a Republicii Muntenegru, la cca 980 km de Cluj Napoca. Cele mai apropiate orase sunt Bar- la cca. 27 km si Podgorica(capitala republicii Muntenegru) la cca 90 km. Statiunea Ulcinj, si litoralul Muntenegrean in general, sunt locuri cu o bogata istorie, la fiecare pas veti putea admira fortarete si castele otomane, sirbesti, venetiene, orase medievale foarte bine conservate, veti putea inota in apa limpede a marii adriatice. Plaja din Ulcinj este o plaja intinsa cu nisip, fiind una din putinele plaje cu nisip de pe litoralul Muntenegrean. Vechia asezare Ulcinj dateaza din epoca romana, iar vestigiile care inca se mai pastreaza dateaza din sec. XII-XV, perioada de glorie a asezarii. In perioada medievala Ulcinj, ca si alte asezari din regiune, au trecut succesiv din ocupatie/influenta sarbeasca, venetiana, otomana. In epoca de glorie asezarea Ulcinj era a 3-a putere navala din Adriatica, dupa Venetia si Dubrovnik.

http://video.zoover.nl/media/play/2010/01/20100125130811_025.flv