Hoteli puni u Ulcinjskoj rivijeri

July 2, 2011   | news

Zadovoljni su i ulcinjski hotelijeri. Portparol HTP “Ulcinjska rivijera“ Ana Živanović ističe da su hoteli “Olimpik“ i “Belvi“ puni, a da je sve više nudista u naselju “Bojana“ na ostrvu Ada.
“Kod nas je sezona bolja nego lane, što je rezultat renoviranja “Belvija“, ali i dobre kampanje koju smo imali tokom zime i ranog proljeća, i naravno pristupačnih cijena“, naglasila je Živanović.
Gosti su mahom Poljaci, Česi i Njemci, ali stižu i oni iz regiona.

Pune plaže, veliki broj vozila na ulicama, gužve u prodavnicama i kafićima svjedoče o tome daje gostiju mnogo više od registrovanog broja. Da bi se izbjegao kolaps u saobraćaju i da bi se pješacima omogućila nesmetana šetnja, već nekoliko večeri dio puta prema Maloj plaži kao i Mala plaža pretvoreni su u pješačku zonu.

U hotelima Ulcinjske rivijere trenutno boravi 650 gostiju, što je 150 odsto više nego u istom periodu prošle godine. Do kraja juna će biti nadoknađeni minusi iz zimske sezone u hotelskom preduzeću, a u julu se očekuju novi rekordi u ostvarenom broju noćenja.

U hotelima “Olympic”, “Bellevue” i “Ada Bojana” trenutno borave agencijski gosti iz Češke, Poljske, Rusije i Njemačke, kao i košarkaški kampovi sa Kosova i iz Albanije. Goste u hotelima je dočekalo mnogo novog u ponudi, a cijene su ostale na nivou prošlogodišnjih i kreću se od 24 eura u junu do 40 eura u špicu sezone za polupansion po osobi dnevno.

Cijene u vanpansionu u Ulcinju su najjeftinije na čitavom primorju pa se tako komplet suncobrana i ležaljki može iznajmiti po cijeni od četiri do sedam eura, kafa se može popiti za 80 centi do 1,5 eura, kokakola košta od 1,5 euro do dva eura, a čašica loze jedan euro.

Pored najljepših plaža i niskih cijena, Ulcinj nudi niz atraktivnosti za svakog posjetioca. Velika plaža i Ada Bojana idealne su lokacije za sportove kao što su surfing, jedrenje, windsurf i katesurf.

U privatnom smještaju cijene se kreću od šest do 12 eura zavisno od lokacije i kvaliteta smještaja.

– Cijene su date u eurima na bazi polupansiona po osobi dnevno
– U hotelu Olympic i na Adi Bojani doručak i večera – švedski sto
– U hotelu Bellevue doručak – švedski sto, večera – po izboru
Popusti:
– Cijene se odnose na individualne dolaske, a za dolazak većih grupa – specijalni popusti na ponuđene cijene + gratisi (1 gratis na 25 osoba)
– Za djecu do 2 godine starosti boravak je gratis
– Djeca do 10 godina starosti uživaju 30% popusta u posebnom ležaju, dok u ležaju
roditelja imaju 50% popusta
– Popust za treći ležaj iznosi 20%
Doplate:
– Boravišna taksa i osiguranje 1 euro po osobi dnevno, djeca do 12 godina ne plaćaju boravišni taksu
– Minimum korišćenja pansiona je tri dana, ispod tri dana cijena se uvećava za 20%
– Doplata za puni pansion je 20 %
– Doplata za 1/1 sobu je 30% (na Adi Bojani L doplata je 60%)

Služba prodaje
HTP ULCINJSKA RIVIJERA
HTP „Ulcinjska rivijera“ a.d. Ulcinj
Služba prodaje tel. 00382 30 455 059 fax. 00382 30 455 058
Izvršni direktor tel. 00382 30 411 864
e-mail: ulrivijera@t-com.me
www.ulcinjska-rivijera.com

YouTube Preview Image