Incident sa radnikom obezbjeđenja na Ulcinjskoj plaži Valdanos

August 22, 2011   | news

Foto: Arhiva valdanos.me

Pištoljem prijetio turistima
Grupa turista na ulcinjskoj plaži Valdanos juče je doživjela neprijatan incident, ali srećom bez težih posledica, kada im je radnik privatnog obezbjeđenja R. R. prijetio pištoljem.
Kupači koji su se javili našoj redakciji navode da je R. R. iz nepoznatih razloga automobilom prišao grupi stranih turista, uglavnom Italijana koji već nekoliko dana borave u auto-kampu na Valdanosu. Prema riječima očevidaca koji su se obratili našoj redakciji, odmah po izlasku iz auta R. R. je počeo da viče, vrijeđa i maše rukama. U tom trenutku iz mini-kampa začuo se lavež pasa, nakon čega je radnik obezbjeđenja stao, a potom se, iako psi nisu krenuli prema njemu jer su bili vezani, užurbano vratio do automobila, izvukao torbicu u kojoj je bio pištolj, repetirao ga i na zaprepašćenje kupača uperio u pravcu turista. Srećom pištolj nije opalio, a verbalni sukob ubrzo je okončan.
Očevidci su sve prijavili policiji, koja je potom ispitala radnika obezbjeđenja R.R, kao i svjedoke incidenta.
U trenutku nemilog događaja na plaži je bilo i maloljetne djece, a cijelu scenu moglo je da vidi desetak kupača, uglavnom turista iz inostranstva koji su došli na ulcinjsku plažu da odmaraju ne sluteći da će prisustvovati scenama iz kaubojskih filmova.

M.S
Izvor: DAN

YouTube Preview Image