Ministar Tarzan Milošević u Ulcinju

November 4, 2011   | news

PREDLOG

 

PROGRAM POSJETE

MINISTRA POLJOPRIVREDE I RURALNOG RAZVOJA
TARZANA MLOŠEVICA

Subota, 05. Novembar 2011. godine  

 

 

11:00 – 12:00  

 

 

12:00 – 13:00Sastanak u kabinetu Predsjednika opstine. 

(Kabinet Predsjednika)

 

Sastanak sa poljoprivrednim proizvodjacima i predstavnicima poljoprivrednih udruzenja iz Ulcinja

(Opstina Ulcinj)   13:00 – 14:00

  Obilazak Benta,  Šaske (Vojne) ekonomije i Vladimirske rijeke 

(Šas –Anamalsko podrucje )  14:00    

  Izjava za medije

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Tarzan Milošević sa saradnicima boraviće u subotu, 5. novembra 2011. godine u radnoj posjeti opštini Ulcinj.

Ministar Milošević će imati sastanak sa predsjednikom opštine Ulcinj Nazifom Cungu i njegovim saradnicima u 11.00 sati, u opštini Ulcinj.

U okviru radne posjete ministar Milošević sastaće se sa poljoprivrednim proizvođačima i predstavnicima poljoprivrednih udruženja u 12:00 sati u Opštini Ulcinj sa kojima će razgovarati o aktivnostima vezanim za razvoj poljoprivrede u ovoj opštini. Osnovne teme sastanka biće: aktuelna grand podrška kroz projekat Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja i Svjetske banke (MIDAS) kao i budući programi podrške za poljoprivredu i ruralni razvoj iz V IPA komponente (IPARD).

Nakon sastanka sa poljoprivrednim proizvođačima i predstavnicima poljoprivrednih udruženja planiran je obilazak Anamalskog područja gdje je najveći potencijal za razvoj poljoprivrede. Ministar Milošević zajedno sa predsjednikom opštine g-dinom Cungu posjetiće lokaciju Bent na granici sa Albanijom gdje se trenutno vrše radovi u cilju sprečavanja poplava, Šasku (Vojnu) ekonomiju i Vladimirsku rijeku.

Nakon obilaska Anamalskog područja, ministar Milošević i predsjednik opštine Nazif Cungu daće izjave za medije u 14:00 sati.

Vlada.me