Predsednik Ulcinja Cungu se sastao sa predsjednikom SNP Srđanom Milićem

October 1, 2012   | news

Danas se Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu sa saradnicima sastao sa predsjednikom Socijalističke narodne partije SNP Srđanom Milićem i predsjednikom Opštinskog odbora SNPa u Ulcinju Andrijom Ćetković. Predsjednik Cungu je prisutne obavjestio o aktivnostima i projektima koje je lokalna vlast u Ulcinju preuzela u cilju riješavanja mnogih problema nagomilanih godinama u ovoj opštini. On tvrdi da je mnogo toga urađeno ali da glavni problemi ostaju, nagomilani dugovi i nedostatak administrativnih kapaciteta.

G-din. Milić je naglasio da je promjenom vlasti dokazano da Ulcinj ima demokratskog kapaciteta. On pozdravlja projekte lokalne vlasti u Ulcinju i smatra da će se ovim pristupom stvoriti dobra osnova za dalji razvoj, što i ovaj grad zaslužuje, s obzirom na potencijale.
Na sastanku se takođe razgovaralo o političkoj poziciji albanaca pred predstojećim parlamentarinim izborima. Gdin Milić je pri tome naglasio da će manjinski narodi biti važan faktor u formiranju nove vlade Crne Gore i dodao da se ne smije smanjiti broj zastupnika albanaca u parlamentu Crne Gore.

Opština Ulcinj / Komuna e Ulqinit
Tel: +382 30 412 050
Fax: +382 30 412 413
Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE

1