Mehmet Zenka: Ulcinj četiri dana bez vode

November 16, 2012   | news

Predsjednik Demokratske unije Albanaca Mehmet Zenka, saopštio je da grad Ulcinj već četiri dana nema vodu.

– Kolko god se normalan građanin- trudio da ima minimum razumjevanja za nesposobnost, nestručnost, da ne spominjem što još, naspram takozvanih stručnjaka i eksperata, novonastala situacija sa vodom je prevazišla svaki kriterijum zdravog rezonovanja. Ostaviti čitavi jedan grad bez vode punih danas četri dana, a ponašati se kao da je to običan neki tehnički i lako otklonljivi problem, sluti na sve samo na dobro nikako ne sluti. Obistinjuju se naše najcrnjije slutnje, a to je činjenica da ovaj grad sa ovakvom vlašću ne ide no trči ka opštoj propasti- u punom smislu riječi. Problem sa vodom je samo jedan mali pokazatelj onoga što nas još čeka. Zarad opšteg dobra naših građana želim da ne budem u pravu ali nažalost -sve ukazuje i vodi ka nezaustavljivom kolapsu svih struktura lokalne samouprave, navodi se u saopštenju Zenke dostavljenom Portalu Analitika.

Prema njegovim riječima, počelo je sa protivzakonito usvojenim planskim dokumentima , nakaradno izvedenim infrastrukturnim intervencijama pa do anuliranja šest namještenih tendera.

– Podugačak je spisak svih nepravilnosti i kršenja zakona koje je napravila aktuelna vlast tokom četrnaest mjeseci svoje vladavine. Greškom nesposobnih ljudi grad Ulcinj četri dana nema vode a svi ćute i niko ne preuzima odgovornost ili se možda namjerno ćuti da bi komunalnom preduzeću kraj bio tragičan, ili se možda čeka da pored svih nedaća i nevolja koje su donijeli, donesu i neku ne daj bože zarazu i epidemiju našoj đeci po školama. Jednom riječiju: kao što je počelo sramno i žalosno, tako će se i završiti, zaključio je Zenka.

Analitika – Informativni Portal

2