Predsjednik Ulcinja Nazif Cungu se sastao sa Mustafa Yaman

December 11, 2012   | news

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu sastao se sa Mustafom Yamanom, guvernerom grada Kirklareli u Turskoj i predstavnicima privredne komore i preduzetnicima iz tog grada

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu sa saradnicima sastao se u petak 7. decembra sa Mustafom Yamanom, guvernerom grada Kirklareli u Turskoj i predstavnicima privredne komore i preduzetnicima iz tog grada. Sastanku je prisustvovao i ambasador Turske u Crnoj Gori Mehmet Niyazi Tanilir.

Gostima iz Turske su na sastanku predočeni prirodni potencijali Opštine Ulcinj, i mogućnosti za ulaganje u svim oblastima počev od hotelijerstva i turizma do poljoprivrede i stočarstva, sa posebnim osvrtom na Veliku plažu i Biznis zonu u Vladimirskim Krutama. Oni su se zainteresovali za uslove i povoljnosti koji se pružaju potencijalnim investitorima iz Turske za ulaganje u Ulcinju.

Predsjednik Nazif Cungu je obećao punu podršku lokalne samouprave svim zaintersovanim investitorima koji se budu odlučili za ulaganja u Ulcinju, a posebne povoljnosti za investicije u 2013. godini.

Gosti su bili zadovoljni ponuđenim mogućnostima u opštini Ulcinj, i obećali su da će ih prenijeti svojim kolegama u Turskoj, sa uvjerenjem da će se uskoro doći i do njihove konkretizacije.

Opština Ulcinj / Komuna e Ulqinit
Tel: +382 30 412 050
Fax: +382 30 412 413
Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE