Cungu se susreo sa predstavnicima kompanije Dahlem iz Njemačke

January 18, 2013   | Ngjarjet - Events

Cungu sa predstavnicima kompanije Dahlem iz NjemackePredsjednik Opštine Nazif Cungu sa saradnicima, susreo se sa predstavnicima kompanije Dahlem iz Njemačke

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu sa saradnicima, susreo se sa predstavnicima kompanije Dahlem iz Njemačke, koja vrši studiju izvodljivosti projekta vodosnabdijevanja, kanalizacije i tretmana otpadnih voda za opštinu Ulcinj, finansiranog od strane KFW banke. Gosti su predsjednika informisali o početnim koracima koje su preduzeli u vezi sa ovim projektom, kao i o narednim planovima do završetka projekta.

Na sastanku je naglašena važnost projekta za sveukupan razvoj opštine Ulcinj. S toga je ocijenjeno da projekat treba da počiva na realnim pretpostavkama, i da bude usaglašen sa stvarnim potrebama opštine Ulcinj. Posebno je istaknuto da se projekat mora usaglasiti sa prostornim planom opštine Ulcinj koji je u fazi izrade, te da je neophodno obezbijediti tačne podatke o demografskim kretanjima, stambenom fondu, i druge podatke kako bi projekat bio primjenjiv u praksi.
Predsjednik Cungu je gostima saopštio da će im organi opštine i javno komunalno preduzeće biti na raspolaganju na svaki njihov zahtjev.
Na sastanku je razgovarano i o trenutnoj situaciji koje su prouzrokovale padavine prethodnih dana.

Opština Ulcinj / Komuna e Ulqinit
Tel: +382 30 412 050
Fax: +382 30 412 413
Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE