Turistička ponuda Ulcinja na sajmu u u Budimpešti „UTAZAS 2013“

March 2, 2013   | Ngjarjet - Events

Organizata turistike e Ulqinit ne Panairin Utazas Budapest.2013Budimpešta – UTAZAS 2013

Na 36. Međunarodnom sajmu turizma „UTAZAS“, koji se od 28.februara do 03. marta održava u Budimpešti, ucestvuje i Turistička Organizacija Ulcinj. Na zajedničkom štandu nastupaju lokalne turističke organizacije  Tivta, Kotora, Herceg Novog, Budve i Bara i Cetinja na kojem se predstavlja turistička ponuda pomenutih gradova, a i cjelokupna ponuda Crne Gore kao turističke destinacije.

Zajedničko predstavljanje turističkih organizacija Ulcinja, Tivta, Kotora,  Herceg Novog , Budve i Bara podržao je veliki broj privrednika,kako učešćem sa svojim promotivnim materijalom,tako i ličnim prisustvom. Od privrednika na našem štandu, prisustvuju predstavnici hotela Mediteran iz Ulcinja, Budvanske rivijere i Hungest Sun Resort hotela iz Herceg Novog. Drugog dana sajma na našem štandu pridružiće se  i predstavnici LTO sa sjevera, iz Berana, Pljevalja i Kolašina.

Već prvog dana sajma održani su brojni poslovni susreti sa predstavnicima mnogih turističkih agencija i turističkih operatora: Haris Travel Club, Adria Tours Kft., Holiday-Egertourist Kft., Paradis Travel, Kiraly Tours, Delta T-Tours, Thomas Cook,Neckermann,Neverland Travel Kft. i drugi.

Takođe prvog dana sajma naš  štand posjetili su  Ambasador Crne Gore u Mađarskoj  g-din  Mirsad Bibović  i sekretar Ambasade gospođa Borjanka Simićević.

Posjetiocima našeg štanda u okviru 36. UTAZAS-a ponuđen je i raznovrstan propagandni materijal, i do kraja sajma očekuje se kontinuirano dobra posjećenost i uspostavljanje kontakata i saradnje.

Na 36. Međunarodnom sajmu turizma u Budimpešti učestvuje 500 izlagača iz 30 zemalja svijeta, što potvrđuje činjenicu da ovaj sajam prati renomirane sajmove turizma u regionu.

Strucna sluzba TO ULCINJ