Počinje prodaja karata za Southern Soul festival

June 8, 2013   | Turizmi / Turizam

T-Centrima u Podgorici, Budvi, Baru i Ulcinju danas počinje prodaja karata za prvi muzički festival Southern Soul, koji će se održati od 28.-30. juna na Velikoj plaži u Ulcinju.

Telekom je kao generalni sponzor omogućio da svi posjetioci uz ulaznicu dobiju besplatno Holiday prepaid paket sa 5 eura kredita. Cijena karte za sva tri dana festivala iznosi 44 eura.
prodaja karata za Southern Soul festival Ulcinj

Festival će okupiti veliki broj domaćih, regionalnih i međunarodnih muzičkih zvijezda. Neka od velikih imena koja će ove godine učestvovati na festivalu su Alice Russell, Theo Parish, Nicola Conte, Jazzanova, Resonators, Souleance. i mnogi drugi. Detaljnije informacije o programu i satnici nalaze se na zvaničnom sajtu festivala http://www.southernsoulfestival.com.

Holiday prepaid paket omogućava izbor i aktiviranje pet brojeva za besplatne sms poruke ka bilo kojoj mreži u Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Rusiji, Albaniji, Kosovu, Ukrajini, Njemačkoj, Poljskoj i Češkoj. Za svaki izabrani broj potrebno je poslati poruku sa tekstom: SMS odabrani_broj na 1467.

Uz dopunu od 5 ili više eura Holiday prepaid paket donosi i besplatan pristup najpopularnijim socijalnim mrežama  (Facebook, Twitter, Vkontakt ). Korisnik dobija 500 MB u narednih 7 dana, a sav iznos dopune ostaje na računu, kaže se u saopštenju Telekoma dostavljenom Portalu Analitika.