Best of Summer Festival Report of Ulcinj – Video

September 16, 2013   | Ngjarjet - Events

Summer_Festival_Report-ulcinjOvog leta nijedno dešavanje nije prošlo neopaženo zahvaljujući emisiji Summer Festival Report gde ste mogli da pratite dešavanja i saznate sve neophodne informacije o najboljim provodima u regionu.

MTV ekipa, na čelu sa voditeljkom Marijom Ćurčić, obilazila je muzičke i filmske festivale i prenosila atmosferu, intervjuisala je muzičare, DJ-eve, reditelje, glumce kao i posetioce, a najbolje momente iz osam epizoda pogledajte u specijalnom, Best of izdanju Summer Festival Reporta.

Podsetite se kako je bilo na Southern Soul festivalu u Ulcinju, Exitu u Novom Sadu, festivalu horor filma Grossmann u Sloveniji, banjalučkom Demofest, pulskom Seasplash festival, Love Festu koji je bio održan u Vrnjačkoj banji, Terraneu u prelepom Šibeniku i Sarajevo Film festivalu.

Kako je izgledalo leto za nama pogledajte u Summer Festival Report Best Of ove subote od 21:30 i u repriznim terminima: nedeljom od 17:30 i ponedeljkom, sredom i petkom od 13:40 i utorkom i četvrtkom u 19:40 – samo na MTV kanalu!

http://www.mtv.rs/tv/summer-festival-report/best-of-summer-festival-report