Osnovan Opštinski odbor Pozitivne u Ulcinju

October 11, 2013   | news

Pozitivna Crna Gora-UlcinjU Ulcinju je osnovan Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore. Na osnivačkoj skupštini za članove formiranog OO Pozitivne Ulcinj izabrani su: Dritan Abazović, Safet Beci, Ilir Harasani, Omer Bajraktari, Afrim Gjoni, Arijana Kurmemović, Aleksandra Latković, Simo Dedić, Dženan Mavrić i Zdenko Živković.

Ovo je deveti Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore.

Na Osnivačkoj konvenciji Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Ulcinju, predsjednik stranke Darko Pajović je istakao da su Ulcinjani na parlamentarnim izborima  prepoznali i pokazali da je Pozitivna Crna Gora stranka budućnosti, stranka svih slobodnih građana, stranka promjena i stranka ljudi koji znaju kako omogućiti svoma dostojanstven život.

“Rezultat Pozitivne na parlamentarnim izborima u Ulcinju ohrabruje ne samo nas u stranci, nego, siguran sam, i sve građane Crne Gore svjesne da će do političke promjene doći i to vrlo brzo”, istakao je Pajović.

On je kazao da  Crna Gora moze biti prosperitetna država, ali da je važno da što prije promijeni vlast, koja nema ono što Pozitivna ima znanje i poštenje.
Pozitivna Crna Gora-Ulcinj-1

” Vladajućoj  klasi lični interes je jedina ideologija i vjera, niti zna  kako izaći iz krize niti ima poštenja da stvori pravedno drustvo. Neznanjem i gramzivošću jedu budućnost zemlje, jer svakodnevno povećavaju dug, a i zagađuju prirodu koja je  glavni resurs na kojem Crna Gora mora graditi budućnost “,naglasio je Pajović i dodao da bez političkog nema ni ekonomskog zaokreta.

Pajović je naglasio ito  da Vladajuća klasa zna samo kako sebi i svojima napuniti džepove,kako ucjenjivati i prijetiti, podmićivati i zastrašivati.

“Pozitivna je sve to doživjela, i u Nikšiću i u Budvi, očekujemo da će toga biti još, jer znaju i da im od Pozitivne prijeti najveća opasnost. Ali, ne mogu nas sve zastrašiti, ne mogu nas sve podmititi, ima u Crnoj Gori dovoljno slobodnih i poštenih ljudi”, zaključio je Pajović.

Član Predsjedništva i poslanik Dritan Abazović je kazao da će formirani Opštinski odbor  će promovisati jedan novi tim i novi profil političara koji će svojim znanjem i radom vratiti Ulcinju stari sjaj.

“Siguran sam da cemo svojim djelovanjem unijeti nove vrijednosti u politicki zivot grada Ulcinja, i da cemo iskrenim, poštenim i transparetnim radom doprinijeti da Ulcinj bude sto je nekada bio, grad u kome se lijepo zivi, rado dolazi i uvjek vraca.Ulcinj zasluzuje mnogo bolje od ovoga sto mu sada nude i rade politicki subjekti i oni koji ovaj grad mogu zamisliti boljim, ljepšim i bogatijim sigurno ćete prepoznati našu namjeru da ideju razvoja Ulcinja pretočimo u djelo. Srcem i glavom ćemo se boriti da Ulcinju vratimo stari sjaj i prepoznatljivost”, istakao je Abazović.

Izvor: CDM