Ulcinj: Očekuju dobru zimsku sezonu

November 15, 2013   | news

Radomir-Mikan-Zec-direktor-Ulcinjske-RivijereULCINJ – Ponuda za organizaciju sportskih priprema u hotelu ,,Olympic“ na Velikoj plaži je poslata na preko 200 sportskih adresa.

– Ove zime očekujemo dobru sezonu. Pored sportskih klubova iz zemlje i regiona očekujemo i dolazak sportskih ekipa iz istočne i centralne Evrope. Otvaramo nova tržišta za sportski turizam, a na prvom mjestu za Rusiju, Češku i Poljsku – rekao je Pobjedi  Radomir Mikan Zec, izvršni direktor Ulcinjske rivijere.

Pun pansion za fudbalere seniore je 35 eura po osobi dnevno, a za mlađe kategorije fudbalera cijena je 25 eura. Za atletičare cijena punog pansiona je 25 eura po osobi dnevno. U cijenu je uračunata boravišna taksa, a u ponudu su uključeni pun pansion,  korišćenje bazena, fudbalskih terena, teretane, atletske staze, trim staza, sala za sastanke, TV sala sa aperitiv barom…

– Odmah nakon završetka ljetnje sezone maksimalno smo se angažovali na pripremama za zimsku sezonu. Uredili smo sportske terene za fudbal, košarku, tenis, pripremili smo teretanu i trim staze. Hoteli su takođe osvježeni poslije završetka ljeta – dodao je Zec.

Hotel ,,Olympic“ je kategorisan sa tri zvjezdice i nudi vrhunsku uslugu i udobnost, sportske terene koji su u krugu hotela i sve pogodnosti koje su potrebne za postizanje odlične forme sportista. Višedecenijsko iskustvo i odlični rezultati timova koji su pripreme odradili u hotelima Ulcinjske rivijere su garancija kvaliteta.

Ulcinj je poznat po velikom broju sunčanih dana i blagim zimama, a Velika plaža je idealno mjesto za postizanje vrhunske kondicije.

A.Živanović

Izvor: POBJEDA