Zajednicke investicije opštine Ulcinj i JP Morsko dobro

November 20, 2013   | Ngjarjet - Events

Zajednicke investicije opstine Ulcinj i JP Morsko dobroSastanak sa JP Morsko dobro vezano za zajedniëke investicije u 2014 godini

 

Danas je održan sastanak između predstavnika opštine Ulcinj i JP Morsko dobro vezano za zajedničke planove i prioritete u zoni morskog dobra u opštini Ulcinj za narednu godinu. Prema procjenama, prihodi JP Morsko dobro u 2014 godni, treba da iznose oko 800 hiljada eura od kojih će se 600 hiljada investirati u projekte u zoni morskog dobra u opštini Ulcinj.

Zajednicke investicije opstine Ulcinj i JP Morsko dobro-1

Predstavnici opštine Ulcinj predstavili su projekte i ideje za ulaganja u narednoj godini među kojima je: Projekat borova šume, Projekat uređenja male i velike skele, Projekat rekonstrukcije mandreća , Projekat pješačke i biciklističe staze kod borove šume, Projekat zaštite borove šume, Projekat uređenja prilaza kod Viline česme – Valdanos kao i niz drugih projekata.
Na sasstanku se takođe razgovaralo o potrebnim pripremama za riješavanje problema sa kojima su se do sada susretali zakupci plaža, problemi divlje gradnje, prilazni putevi i slično. Dogovoreno je da se vezano sa ovim zakaže zajednički sastanak na kojem će prisustvovati i predstavnici ministarstva.