SNP za snažan doprinos promjenama Ulcinja

December 3, 2013   | Ngjarjet - Events

SNP Za snazan doprinos promjenama UlcinjaLider Socijalističke narodne partije Srđan Milić izjavio je juče, nakon posjete OO SNP-a, da na predstojećim lokalnim izborima očekuje istinske promjene za sve građane. Milić je u razgovaru sa predsjednikom OO Andrijom Ćetkovićem i predstavnicima Savjeta mladih te partije rekao da je uvjeren kako će promjenama koje slijede u najjužnijoj crnogorskoj opštini svoj snažni doprinos dati i SNP. – Daće ga zbog toga i ko čini, ko glasa i ko će glasati SNP u Ulcinju, a sve u cilju da se i u ovoj opštini dese stvarne i suštinske suštinske ozbiljne reforme u interesu svih građana, bez obzira kojoj vjeri i naciji pripadaju – rekao je, između ostalog, Milić.

Ćetković je kazao da OO SNP dosad nije dobio nijednu inicijativu oko eventualnog pravljenja predizborne koalicije na opštinskom nivou.

– Bilo koja inicijativa biće pažljivo razmotrena i Opštinski odbor partije će eventualno zauzeti stav po tom pitanju. SNP može razgovarati samo sa onima koji prihvataju jasne principe i demokratska opredjeljenja sa potpuno jasnim tajminzima i redom prioriteta – poručio je Ćetković i dodao kako su već počele pripreme za izborni proces.

– Aktivnosti su počele prije desetak dana i ono što prevladava u razgovoru sa članstvom i simpatizerima je to da će se značajno na bolje mijenjati broj građana koji će podržati našu partiju i politički program – naglasio je Ćetković.

Izvor: SNP