Prvi gosti stižu u januaru u Ulcinjskoj rivijeri

December 11, 2013   | news

ulcinjska-rivijeraULCINj – U Hotelsko-turističkom preduzeću „Ulcinjska rivijera“ove zime očekuju dobru posjetu, a prvi gosti hotela na Velikoj plaži trebalo bi da budu sportisti.
– Početkom januara očekujemo dolazak fudbalskih ekipa iz Albanije, a krajem januara i tokom februara na pripremama u hotelu „Olimpik” boraviće fudbalski, atletski i karate klubovi iz Srbije, BiH i Crne Gore, kao i ekipe iz istočne Evrope – saopštila je pi-ar najvećeg turističkog preduzeća u Ulcinju Ana Živanović.
Prema njenin riječima, poslovodsto preduzeća se maksimalno angažovalo na pripremama za zimsku sezonu.
– Fudbalski tereni sa travnatom podlogom su u izuzetno dobrom stanju, a nakon ljetnje sezone osvježen je i izgled hotela – dodala je Živanovićeva. Pun pansion za fudbalere seniore iznosi 35 eura po osobi dnevno, dok je za mlađe cijena 25 eura. Za atletičare cijena punog pansiona je 25 eura po osobi dnevno. U navedenu cijenu je uračunata boravišna taksa, a u ponudu su uključeni: pun pansion, korišćenje bazena, fudbalskih terena, teretane, atletske staze, trim staza, sala za sastanke, TV sala sa aperitiv barom…
M.K.
Izvor: DAN