Formirana Asocijacija žena SNP Ulcinj

December 14, 2013   | Ngjarjet - Events

Asocijacija zena SNP UlcinjU subotu,14.12.2013.godine, u Ulcinju je formirana Asocijacija žena SNP – Ulcinj. Inicijativnom sastanku prisustvovao je predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Srđan Milić.Članice Asocijacije žena SNP Ulcinj su istakle da živimo u teškoj ekonomsko-socijalnoj situaciji u kojoj su najugroženije žene,posebno imajući u vidu ekonomsku zavisnost žena, i činjenicu da u našem društvu veliki broj žena nije ni egzistencijalno obezbijeđen.U dosadašnjem periodu mnogo je obećavano, ali je činjenica da nema perspektive s ovom i ovakvom vlašću. Žene SNP Ulcinj su ohrabrene velikim prisustvom svojih koleginica na sastanku i zainteresovanošću da se mijenja stanje u društvu.

“Nadamo se većoj podršci na lokalnim izborima 26. januara 2014. godine, i očekujemo znatno bolje rezultate koji će ostvariti put u bolju budućnost i poboljšanje životnih standarda – poručeno je iz Asocijacije šena SNP – Ulcinj.

Prvi ostvareni zadatak Asocijacije žena SNP Ulcinj, bila je posjeta, u društvu predsjednika Milića, štrajkačkom odboru radnika Centra za kulturu. Nakon te posjete, uz svesrdnu pomoć predsjednika SNP CG Srđana Milića, koji je obavio razgovor sa ministrom finansija dr Radojem Žugićem, traženi iznos će biti uplaćen na račun Opštine Ulcinj.

Izvor: SNP