Promocija prirodnih bogatstva Ulcinja -Video

December 18, 2013   | Ngjarjet - Events
MARUBI ROUTE PHOTO TREKKING

U sklopu projekta Marubi – Model saradnje za promociju turizma izmedju Skadra i Ulcinja, kao dio promocije prirodnih bogatstva Ulcinja, obavljena je signalizacija i očišćeno je 8 planinskih staza, kao i postavljanje pločica sa toponimskim nazivima duž istih.
Ovaj dio projekta je nazvan “Marubi Route Photo Trekking” gdje bi glavna aktivnost bila šetnja po prirodi, i fotografisanje vidikovaca kao i atrakcija koje se mogu stresti putem.

Promocija prirodnih bogatstva Ulcinja
Kao promotivni dio “Marubi Route Photo Trekking”, na glavnoj magistrali koja spaja Ulcinj i Skadar, postavljene su informativne table za svaku stazu pojedinačno, sa sloganom “Experience Natural Beauties of Ulcinj” (“Doživite prirodne ljepote Ulcinja”), koje prikazuju daljinu do početka pešačke staze i dužinu svake staze. Sem ovoga, štampane su i brošure-mape, na kojima se prikazuje svaka staza detaljno.
Takodje je uz svaku stazu ponaosob unutar brošure oštampan QR CODE, preko kojega se ukoliko se skenira pametnim telefonom, prikazuje mapa sa lokacijom svake staze na GOOGLE MAPS. Ove brošure će se takodje djeliti preko info-punktova Turističke Organizacije Ulcinj, sa ciljem promocije planinskog turizma, odnosno “Outdoor” turizma.

 

Marubi project Shkodra Ulqini

YouTube Preview Image